;

Velkommen til en ny hjemmeside

Du sidder nu og kigger på klubbens nye hjemmeside. Det har fra mange sider længe været et ønske om, bl.a. også fra bestyrelsen, at klubben skulle have en nye hjemmeside. Det sker hermed.

Den nye hjemmeside er ikke et færdigkøbt produkt, men er udarbejdet af lille initiativgruppe på 4 af klubbens medlemmer. Gruppen der består af Helle Olesen, Karen Juhler, Erik Bjerregaard og undertegnede. Vi håber I vil tage godt imod initiativet, og flittigt bruge de nye muligheder der er kommet til.

Hvorfor en ny hjemmeside

Den gamle var 9 år gammel og i den branche er det meget gammel. Den gamle blev lavet på et tidspunkt, hvor ikke alle havde en computer. De computere vi havde var kæmpestore møbler. I dag er hjemmesider noget vi ser på smartphones, tablets, bærbare computere, kæmpe skærme o.s.v. Styringen i dag foregår heller ikke ved hjælp af Mus og tastatur, men i lige så høj grad ved at glide fingrene henover en skærm. Alt dette var den gamle hjemmeside ikke særlig god til at håndtere.

Den ny hjemmeside

Teknisk set, indretter den nye hjemmeside sig automatisk efter om det er en mobiltelefon, tablet, bærbar- eller stationær computer, den skal vises på. Det vil sige den tilpasser sig enheden.

Det kan selvfølgelig godt være vanskeligt at ramme rigtig med alle de forskellige enheder. Vi oplever i øjeblikket bl.a., at topbillederne på nogle bærbare computere virker stort. Det kan dog hurtigt afhjælpes på den bærbare ved at skalere billedet. (hold ctrl tasten nede og rul med musehjulet)

På den indholdsmæssige side har vi i initiativgruppen mest af alt hentet indholdet fra den gamle hjemmeside over. Der mangler fortsat en del rundt i hjørnerne men det bliver der rådet bod på de kommende uger. Den gamle hjemmeside kan i øvrigt fortsat tilgås på adressen test.givegolfklub.dk, såfremt der er information du mangler.

Det der kommer til at ske den næste tid, er at andre i klubben får adgang til, at lægge indhold ind på siderne. Det gælder sekretariat, Café, greenkeeper, træner, bestyrelse, udvalgt, klubber i klubber m.fl. I den sammenhæng bliver der etableret et kursus for interesserede.

Meld din interesse til Kirsten på kontoret eller undertegnede.

Som noget nyt har vi på forsøgsbasis gjort det muligt for alle, at lægge kommentarer ind. Vi håber at rigtig mange af jer vil benytte jer af denne mulighed. På den måde får vi en kommunikationsplatform frem for en hjemmeside.

På initiativgruppens vegne

Karsten Juhler