Særlige restriktioner

Sundhedsministeriet har indført yderligere tiltag for at begrænse coronasmitten.

Restriktionerne gælder fra fredag den 11. december kl. 16 til og med den 17. januar.

For os betyder det, at der kan spilles golf og afvikles turneringer og træning udendørs så længe forsamlingsforbuddet på 10 personer overholdes.

Til gengæld skal indendørs faciliteter som klubhuse, herunder cafeer og restauranter være lukkede.

Det betyder at vores café og Proshoppen er lukket til og med den 17. januar.

Toiletter er åbne, kontoret er åben jf tidligere udmeldte åbningstider

Ingen begivenheder

Bane Information:

BANEN ER LUKKET FOR KØRSEL MED GOLFBILER OG ANDRE KØRETØJER - TROLLEY ER TILLADT.

LUKKET FOR HANDICAP REGULERING / VINTERREGLER

Fra og med den 27. november 2020 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen. Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler.

Bemærk at Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på at der skal spilles til vintergreen, i tilfælde af rimfrost, med øjeblikkelig virkning.

Der bliver igen åbnet for handicapregulering til foråret, når der ikke længere er fare for frost.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Aalbæk  Sjakk  Sternberg