Regionsgolf Vest ABCD

Regionsgolf Vest ABCD, som er en holdturnering for damer og herrer over 21 år.

Turneringen spilles som en holdmatch med 1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome, alle som hulspilsmatcher. Et hold skal derfor bestå af 2 damer og 4 herrer.

Hver klub kan deltage med et hold i hver af de fire rækker, som er inddelt efter en minimums hcp-grænse:

• A-række: herrer 4,5 / damer 6,0
  • B-række: herrer 10,5 / damer 13,0
  • C-række: herrer 16,5 / damer 20,0
  • D-række: herrer 22,5 / damer 27,0

Alle hold spiller en hjemme- og en udematch mod de andre hold i rækken i foråret. Alle matcher spilles på mandage i april, maj og juni måned. Videre deltagelse herefter afhænger af forårets resultater.

Ansvarlig for tilmelding af hold er Kirsten Neve. Tilmeldingslister ophænges på opslagstavlen.

Senior:

Regionsgolf Vest Senior/Veteran for seniorer (damer over 50 år / herrer over 55 år) og veteraner (damer over 55 år / herrer over 60 år).

Alle hold spiller en hjemme- og en udematch mod de andre hold i rækken i foråret. Alle matcher spilles på fredage i april, maj og juni måned. Videre deltagelse herefter afhænger af forårets resultater.

ons d. 08 jul 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde
søn d. 02 aug 09:00 - 14:00
Familieturnering

Bane Information:

Der er igen mulighed for handicapregulering. Man skal selv indtaste sin score i Golfbox, se vejledning her

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Aalbæk  Sjakk  Sternberg