Bliv Kommunemester!

Deltag i klubmesterskabet – og kvalificer dig til det nye Mesterskab for golfspillere i Vejle Kommune.

Ved at deltage i klubmesterskabet får deltagerne mulighed for at kvalificerer sig til den første officielle udgave af Kommunemesterskaberne i Vejle Kommune.

Det afvikles lørdag den 27. september i Vejle Golf Club om eftermiddagen.

Top 3 i alle rækker i klubmesterskabet kvalificerer sig til Mesterskabet, der afvikles som slagspil over 18 huller i samtlige rækker.

Selvom du ikke kvalificerer dig, er der stadig spændende aktiviteter på dagen – bl.a. en lærerig clinic i det korte spil v/proerne i Vejle og Jelling Golfkluber, samt Short Game konkurrencer på indspilsgreen. Der er også arrangeret guidet naturvandring i Munkebjergskoven for alle interesserede!

Vi håber så mange som muligt vil melde sig til Klubmesterskabet – og at alle vil bakke op om det nye initiativ og møde op i Vejle den 27. september og hylde kommunens bedste golfspillere!

Læs mere om Mesterskabet og propositionerne ved at følge linkene, eller se mere på klubbens hjemmeside under turnering.

Turneringsudvalget

man d. 10 dec 08:00 - 17:00
Kontoret er lukket den 10. december
ons d. 12 dec 17:00 -
Selskab i Caféen
tor d. 13 dec 18:00 -
Vinsmagning i caféen
lør d. 15 dec 10:00 -
Privat selskab i Caféen

INFO VEDR. BANEN

Fra den 6. til den 13. december arbejdes der på banen med flytning af træer.

Der spilles til vintergreen på hul 6 + 15.

Ophør af handicapregulering
Vi nærmer os vinteren og derfor er det ikke længere muligt at blive reguleret i handicap fra 19-11-2018.
Handicapudvalget vil i løbet af foråret 2019 komme med en dato for hvornår der igen åbnes for regulering.

Se alle midlertidige lokale regler her.