Bliv Kommunemester!

Deltag i klubmesterskabet – og kvalificer dig til det nye Mesterskab for golfspillere i Vejle Kommune.

Ved at deltage i klubmesterskabet får deltagerne mulighed for at kvalificerer sig til den første officielle udgave af Kommunemesterskaberne i Vejle Kommune.

Det afvikles lørdag den 27. september i Vejle Golf Club om eftermiddagen.

Top 3 i alle rækker i klubmesterskabet kvalificerer sig til Mesterskabet, der afvikles som slagspil over 18 huller i samtlige rækker.

Selvom du ikke kvalificerer dig, er der stadig spændende aktiviteter på dagen – bl.a. en lærerig clinic i det korte spil v/proerne i Vejle og Jelling Golfkluber, samt Short Game konkurrencer på indspilsgreen. Der er også arrangeret guidet naturvandring i Munkebjergskoven for alle interesserede!

Vi håber så mange som muligt vil melde sig til Klubmesterskabet – og at alle vil bakke op om det nye initiativ og møde op i Vejle den 27. september og hylde kommunens bedste golfspillere!

Læs mere om Mesterskabet og propositionerne ved at følge linkene, eller se mere på klubbens hjemmeside under turnering.

Turneringsudvalget

man d. 02 mar 08:00 - 17:00
Kontoret er ferielukket i uge 10
man d. 09 mar 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde
ons d. 25 mar 19:00 - 21:30
Medlemsmøde
ons d. 15 apr 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde

INFO VEDR. BANEN

BANEN ER LUKKET

På grund af meget nedbør er banen igen lukket for golfbiler og andre køretøjer.

I tilfælde af frost/rimfrost på greens SKAL der spilles til vintergreens.

Der SKAL spilles til vintergreen på hul 6.

Fra og med den 21. november 2019 er der lukket for handicapregulering i Golfbox.

Se alle midlertidige lokale regler her.