De allerførste kommunemestre i Vejle Kommune

Kommunemester i sol og blæst

Vejle Golf Clubs bane med omkringliggende natur lagde lørdag ramme til det allerførste Mesterskab for golfspillere i Vejle Kommune. Vejret var med til at forskønne mesterskabet, der blev afviklet i smukt efterårssol med høj himmel og en frisk vind, der især skulle tages højde for på de åbne huller på Sletten.

56 dygtige spillere fra Jelling, Give og Vejle Golf Club, der alle har kvalificeret sig via deres lokale klubmesterskab, spillede 18 hullers slagspil om titlen. Følgende spillere blev kommunemestre:

Drenge; Rasmus Hammer, VGC

Damer; Mathilde Risom Mathiasen, JGK

Herrer; Nicki Rye Schou, JGK

Midage Damer; Jane Vaaben, VGC

Midage Herrer; Christian Taul, VGC

Senior Damer: Susanne Sundberg, JGK efter omspil.

Senior Herrer; Ove Holm Hansen, GGK

Veteran Damer; Helle Sigsgaard, JGK

Veteran Herrer; Jens Bahnsen, GGK

”Vi er meget tilfredse med turneringen, der jo er blevet til i tæt samarbejde mellem turneringslederne i Jelling, Give og Vejle Golf Club. Jelling Musikfestival har støttet arrangementet som boldsponsor, hvilket naturligvis er kærkomment i et arrangement af denne størrelse. Vi er særdeles glade for den opbakning, som spillerne har vist arrangementet, og jeg tror godt vi kan konkludere, at initiativet bør få fast plads i turneringskalenderen fremover”, fortæller Finn Lund fra Vejle Golf Club.

Det er hensigten at arrangementet skal holdes på skift mellem de fire klubber i Vejle Kommune, i det Kellers Park Golfklub får muligheden for at deltage, efter at klubben igen er aktiv og afvikler klubmesterskaber.

Samtidig med golfen indbød Vejle Golf Club alle interesserede til en naturvandring i Munkebjergskoven, i anledning af golfklubben i samarbejde med Vejle Kommune har iværksat et naturprojekt, der beskriver en lang række af de oplevelser, som tilbydes personer, der besøger golfbanen og omkringliggende natur til fods.

”Vi har fået opsat en række informationstavler, der typisk er opstillet omkring teestederne, hvor man kan læse en række spændende informationer om de forskellige naturperler i form af dyreliv og vegetation i umiddelbar nærhed af skiltet”, fortæller Jørgen Pagh, mangeårigt medlem af Vejle Golf Club og initiativtager til naturprojektet, der også inkluderer et element af bæredygtighed, i det man har sat affaldsstativer op over hele golfbanen, hvor det er muligt at sortere affaldet.

Interesserede fik en kort beskrivelse af naturprojektet og efterfølgende en guidet naturvandring på den del af golfbanen, som ligger i Munkebjergskoven.

I dagens anledning var der også arrangeret clinik i det korte spil. Trænerne Rasmus Baun Mortensen fra Jelling og Anders K. Nielsen fra Vejle demonstrerede forskellige typer af indspil samt koden til at knække putningens dybeste hemmeligheder. Efterfølgende var der mulighed for alle interesserede at deltage i en autoriseret Short game-konkurrence.

man d. 10 dec 08:00 - 17:00
Kontoret er lukket den 10. december
ons d. 12 dec 17:00 -
Selskab i Caféen
tor d. 13 dec 18:00 -
Vinsmagning i caféen
lør d. 15 dec 10:00 -
Privat selskab i Caféen

INFO VEDR. BANEN

Fra den 6. til den 13. december arbejdes der på banen med flytning af træer.

Der spilles til vintergreen på hul 6 + 15.

Ophør af handicapregulering
Vi nærmer os vinteren og derfor er det ikke længere muligt at blive reguleret i handicap fra 19-11-2018.
Handicapudvalget vil i løbet af foråret 2019 komme med en dato for hvornår der igen åbnes for regulering.

Se alle midlertidige lokale regler her.