Regionsgolf Danmark - Veteran Senior C – over 60 år

Give Golfklub har været repræsenteret i både Senior B – C ( 50 år) og Veteran C (60 år) Senior C gik videre til 1/8 finalen i Hammel mod Nordvestjysk og fik et nederlag på 11-0.

De mødte et velspillende og yngre hold, der helt fortjent vandt. Veteran C holdet har spillet 1!16 finale i Kellers Park mod Odense Eventyr og vandt 6-5 1/8 finale i Vejle mod Skærbæk Mølle og vandt 11-0 ¼  finale  i Trehøje mod Kalø og vandt 6-5 Nu skal de spille semifinale i Ribe mod Blommenslyst den 2. september, og vi krydser fingre for, at de også vinder denne kamp og kommer til finalen i Holmsland den 9. september.  Holdet består af:

Bodil Albrechtsen Lise Kamp Sussie Riber Jensen Leif Skov Jensen Holger Christensen Erik Jensen Poul Erik Thomsen Jens Bahnsen – holdleder

Give Golfklub Jens Bahnsen/Kirsten Neve

ons d. 15 apr 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde
søn d. 19 apr 09:00 - 14:00
Familieturnering

Bane Information:

Banen åbnes for egne medllemmer torsdag den 2 april.

Fra og med den 21. november 2019 er der lukket for handicapregulering i Golfbox.

Se alle de midlertidige lokale regler her