Regionsgolf Danmark - Veteran Senior C – over 60 år

Give Golfklub har været repræsenteret i både Senior B – C ( 50 år) og Veteran C (60 år) Senior C gik videre til 1/8 finalen i Hammel mod Nordvestjysk og fik et nederlag på 11-0.

De mødte et velspillende og yngre hold, der helt fortjent vandt. Veteran C holdet har spillet 1!16 finale i Kellers Park mod Odense Eventyr og vandt 6-5 1/8 finale i Vejle mod Skærbæk Mølle og vandt 11-0 ¼  finale  i Trehøje mod Kalø og vandt 6-5 Nu skal de spille semifinale i Ribe mod Blommenslyst den 2. september, og vi krydser fingre for, at de også vinder denne kamp og kommer til finalen i Holmsland den 9. september.  Holdet består af:

Bodil Albrechtsen Lise Kamp Sussie Riber Jensen Leif Skov Jensen Holger Christensen Erik Jensen Poul Erik Thomsen Jens Bahnsen – holdleder

Give Golfklub Jens Bahnsen/Kirsten Neve

man d. 30 nov 19:00 - 22:00
Generalforsamling GGK
man d. 07 dec 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde

Bane Information:

LUKKET FOR HANDICAP REGULERING / VINTERREGLER

Fra og med den 27. november 2020 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen. Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler.

Bemærk at Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på at der skal spilles til vintergreen, i tilfælde af rimfrost, med øjeblikkelig virkning.

Der bliver igen åbnet for handicapregulering til foråret, når der ikke længere er fare for frost.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Aalbæk  Sjakk  Sternberg