Regionsgolf Danmark - Veteran Senior C – over 60 år

Give Golfklub har været repræsenteret i både Senior B – C ( 50 år) og Veteran C (60 år) Senior C gik videre til 1/8 finalen i Hammel mod Nordvestjysk og fik et nederlag på 11-0.

De mødte et velspillende og yngre hold, der helt fortjent vandt. Veteran C holdet har spillet 1!16 finale i Kellers Park mod Odense Eventyr og vandt 6-5 1/8 finale i Vejle mod Skærbæk Mølle og vandt 11-0 ¼  finale  i Trehøje mod Kalø og vandt 6-5 Nu skal de spille semifinale i Ribe mod Blommenslyst den 2. september, og vi krydser fingre for, at de også vinder denne kamp og kommer til finalen i Holmsland den 9. september.  Holdet består af:

Bodil Albrechtsen Lise Kamp Sussie Riber Jensen Leif Skov Jensen Holger Christensen Erik Jensen Poul Erik Thomsen Jens Bahnsen – holdleder

Give Golfklub Jens Bahnsen/Kirsten Neve

man d. 06 dec 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde
man d. 20 dec 00:00
Kontoret er ferielukket i uge 51 og 52

Bane Information:

OBS: Der skal spilles til provosorisk green på hul 6.

Fra og med den 15. november 2021 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen.
Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler og i år SKAL der spilles fra måtter på fairway eller kortere klippet areal (f.eks. forgreen)
Vintermåtterne findes i en kasse ved touch skærmen og prisen er kr. 75 som betales via MobilePay 211691
Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på, at i tilfælde af rimfrost,  skal der spilles til vintergreen med øjeblikkelig virkning.
Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg