Vindere i Din Tøjmand/Sportigan turneringen

Søndag den 13. maj 2018 afholdt Give Golfklub den årligt tilbagevendende turnering Din Tøjmand/Sportigan med sponsor John Juhl i spidsen.

Din Tjmand vindere

72 spillere var mødt op til en hyggelig dag med solskin og let vind – perfekt vejr til en runde golf. Der blev spillet i 3-rækker, hvor A- og B-rækken spillede slagspil og C-rækken stableford. Ud over selve spillet var der også indlagt ekstra konkurrencer, tættest en streg på fairway på 2 huller, tættest på flaget på green i 3. slag på et par 5 hul samt en holdkonkurrence.

Det dejlige vejr kunne også ses på de fine scores, som blev belønnet med flotte præmier fra sponsors butikker. Ramte man ikke lige dagen, så var der ekstra chancer, idet John også havde medbragt flotte klappepræmier, som blev uddelt ved lodtrækning blandt de spillere, der ikke havde vundet præmie.

Resultater:

A-rækken 1. Thomas Pedersen, 72 slag 2. Svend Olsen Lindbjerg, 72 slag 3. Brian Kvist, 73 slag 4. Bo Eyro, 73 slag 5. Jette Hannerup, 74 slag

B-rækken 1. Dorthe Hansen, 70 slag 2. Holger Christensen, 72 slag 3. Eddy Hansen, 72 slag 4. Bjarne Jørgensen, 74 slag 5. Johnny Thøstesen, 74 slag

C-rækken 1. Karen Marie Hansen, 40 point 2. Ole Lindgård Petersen, 38 point 3. Anne Lise Kousgaard, 37 point 4. Karsten Aasted, 36 point 5. Linda Christensen, 36 point

Nærmest flaget på par 3 hullerne Hul 3 Michael Geertsen, 2,22 m Hul 6 Eddy Hansen, 2,71 m Hul 9 Søren Jakobsen, 1,68 m Hul 13 Ole Jensen (71), 5,22 m Hul 17 Svend Åge Andersen, 1,88 m Nærmest tværgående streg på fairway på hul 12 i 1. slag Leif Dyrmose, 0,85 m Nærmest langsgående streg på fairway på hul 4 i 1. slag Ole Lindgård Petersen, 0,05 m Nærmest flaget på green på hul 7 i 3. slag Thomas Pedersen, 1,86 m Holdkonkurrence Kim Harboe/Thomas Jul Hansen/Karen Marie Hansen/Inger Lildholdt, 143 point

man d. 06 dec 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde
man d. 20 dec 00:00
Kontoret er ferielukket i uge 51 og 52

Bane Information:

OBS: Der skal spilles til provosorisk green på hul 6.

Fra og med den 15. november 2021 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen.
Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler og i år SKAL der spilles fra måtter på fairway eller kortere klippet areal (f.eks. forgreen)
Vintermåtterne findes i en kasse ved touch skærmen og prisen er kr. 75 som betales via MobilePay 211691
Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på, at i tilfælde af rimfrost,  skal der spilles til vintergreen med øjeblikkelig virkning.
Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg