Klubmestrene 2018

GIVE GOLFKLUB har i den forgangne weekend afholdt klubmesterskaber

77 golfspillere i alderen fra 14 til 74 deltog i weekendens klubmesterskaber. Trods vejrudsigternes dystre meldinger omkring en meget regnfuld weekend slap spillerne relativt nådigt, enkelte regnbyger både lørdag og søndag, men som vi siger i golfverden, så handler det om at klæde sig på efter forholdene og det havde spillerne gjort. Spillet var dog stoppet eller suspenderet som det hedder i ”golfsproget” i 45 minutter lørdag eftermiddag, da der var en del torden i nærheden af banen. Dette er kun en ekstra udfordring for spillerne og alle tog det med ophøjet ro og med et smil på læben, for vi sætter jo altid sikkerheden først.

Der blev dystet i 10 rækker og flere af rækkerne var meget tætte – specielt herrerækken var særdeles tæt og de to førende spillere, Kristian Jakobsen og Thomas Pedersen, som stod lige efter 54 spillede huller og måtte ud i omspil. Turneringsleder Erik Bjerregaard sendte de to spillere ud på ekstra huller og først efter 2 ekstra huller fandt vi en vinder – det blev Thomas Pedersen, som også bliver Give Golfklubs ”over all klubmester” 2018. I sin vindertale nævnte Thomas Pedersen at greens specielt om lørdagen havde været i topklasse – nok i den bedste stand i løbet af sæsonen. Han takkede endvidere sine medspillere og specielt Kristian Jakobsen for en tæt fight og nævnte i den forbindelse at der faktisk også blev spillet god golf indimellem. Der lød også en stor tak til spillerne omkring eliteholdet og holdets sponsor Nortec.

Igen i år havde vi fået lavet en juniorrække og tre unge drenge dystede om mesterskabet – det var alle deres første klubmesterskab og lur mig om de unge drenge ikke kunne mærke lidt ekstra adrenalin i kroppen – klubmester i juniorrækken blev Alexander Lund-Brøchner. Lad dette samtidig være en opfordring til at skulle der sidde nogle unge mennesker med en nysgerrig næse efter golf og kunne de drømme om et fremtidigt klubmesterskab, så er det meget velkomne til at kontakte Give Golfklub.

I de øvrige rækker blev følgende klubmestre:
Dame Midage: Yupin Hima
Dame Senior: Jette Hannerup
Dame Veteran: Else Pedersen
Dame Super Veteran: Hanne Mette Hansen
Herre Midage: Jesper Hansen
Herre Senior: Ole Jensen
Herre Veteran: Jørgen Kousgaard
Herre Super Veteran: Villy Vesterlund
Herrerækken og ”over-all klubmester”: Thomas Pedersen
For at gøre klubmesterskabsweekenden en lidt mere ”bred” turnering og for at lokke flere spillere på banen afvikles sideløbende en nettoturnering, hvor spillernes handicap er indregnet i turneringen – her vandt Thomas Pedersen i A-rækken og Leif Skov Jensen i B-rækken.

IMG 2267

IMG 2265

IMG 2271

 

Aktivitetskalender

man d. 06 dec 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde
man d. 20 dec 00:00
Kontoret er ferielukket i uge 51 og 52

Bane Information:

OBS: Der skal spilles til provosorisk green på hul 6.

Fra og med den 15. november 2021 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen.
Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler og i år SKAL der spilles fra måtter på fairway eller kortere klippet areal (f.eks. forgreen)
Vintermåtterne findes i en kasse ved touch skærmen og prisen er kr. 75 som betales via MobilePay 211691
Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på, at i tilfælde af rimfrost,  skal der spilles til vintergreen med øjeblikkelig virkning.
Handicap- og Regeludvalget 

 

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg
DetGamleApotek  Diagonalen  tojmand  Danbolig
 GiveVinduespolering  PK Auto  Give El  expert
 Danske Stenhuggerier  dsted Tømmer  PandoraKitchen  GiveIT
 Bildeko.dk tilpasset  Partner Revision  JM Malerfirma  nordea
       
Nortec tilpasset Give Uddannelsescenter VestjyskBank oksnacks
 dancake  PS skilte tilpasset  Bjarne Madsen  FlemmingThisgaard
 Fællesantenne  HTH  FaryLochan tilpasset  hk Hornshyld
 Handelsbanken  MiddelfartSparekasse