;

Dygtigt indspil fra DGU-banekonsulent

Baneudvalget har i efteråret 2013 haft besøg af DGU-banekonsulent Thomas Hoffmann Jepsen, som med friske øjne har gennemgået vores bane og udarbejdet en interessant rapport fyldt med idéer, kritikpunkter, anbefalinger og konkrete forslag til udvikling af banen.

Baggrunden for besøget har været at få en saglig vurdering af de forskellige ændringer, som i foråret blev introduceret med nye teesteder, hullængder og baneforløb - samt at fortsætte dialogen om mulighederne for udvikling af banen, som blev startet ved et tilsvarende besøg i efteråret 2012

Rapporten er bygget op med en række generelle betragtninger om banens karakter og stand, efterfulgt af en detaljeret gennemgang af de enkelte huller med anvisninger til, hvor og hvordan banen kan ændres og gives et spille- og oplevelsesmæssigt løft.

Baneudvalget og bestyrelsen vil helt sikkert kunne finde inspiration i rapporten til arbejdet med en langsigtet plan for banen, og jeg vil gerne opfordre alle med interesse for banens udvikling til at læse materialet igennem og give deres kommentarer.

Du kan hente rapporten ved at klikke på dette link DGU banerapport efterår 2013

Keld Juhl Jensen