Nye teesteder færdiggøres

Ved introduktionen af banens fire nye banelængder i foråret 2013 blev seks nye, midlertidige teesteder taget i brug for længde 48 (rød). De nye teesteder vil i de kommende uger blive færdigetableret som opbyggede teesteder med vandingsanlæg.

På hullerne 2, 8, 11, 12 og 14 vil de nye teesteder få deres endelige placering, omtrent hvor de midlertidige teesteder har været anlagt.

På hul 1 er det i samråd med klubbens banearkitekt besluttet, at det eksisterende 52/57 (blå/gul) flyttes frem, så landingsområdet bliver synligt. Dermed vil også det nye teested 48 (rød) blive flyttet frem, så hullet fra disse længder gøres kortere.

Arbejdet med at færdiganlægge de nye teesteder vil foregå i marts måned i og forventes færdiggjort inden sæsonstarten, så teestederne vil kunne tages i brug senest i foråret 2017. Projektet gennemføres i samarbejde mellem klubbens egne folk og en ekstern entreprenør, som har erfaring med anlæggelse af teesteder.

Vi håber på forståelse for de gener, som kan opstå, mens arbejdet udføres.

Baneudvalget

lør d. 28 nov 10:00 - 13:00
Gløgg turnering - klik for tilmelding
man d. 30 nov 19:00 - 22:00
Generalforsamling GGK
man d. 07 dec 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde

Bane Information:

LUKKET FOR HANDICAP REGULERING / VINTERREGLER

Fra og med den 27. november 2020 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen. Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler.

Bemærk at Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på at der skal spilles til vintergreen, i tilfælde af rimfrost, med øjeblikkelig virkning.

Der bliver igen åbnet for handicapregulering til foråret, når der ikke længere er fare for frost.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Aalbæk  Sjakk  Sternberg