Lars Bremer klubbens nye træner

Bestyrelsen har ansat Lars Bremer som fuldtidstræner og ansvarlig for golfklubbens proshop med tiltrædelse d. 1. marts 2013.

Lars er en energisk, ung mand på 27 år, oprindeligt fra Lolland og i dag bosiddende i Odense med kæresten Nina. Lars har trods alderen flere års erfaring med træning på alle niveauer og med egen drift af proshop.

Med sin tre-årige PGA træneruddannelse, som blev afsluttet i 2009 i Golfklubben Storstrømmen, har Lars i de seneste tre år haft job som A-pro i Langelands Golfklub tre dage om ugen. Sideløbende har han passet tilsvarende stillinger først på Ærø og siden i Ribe, så han glæder sig til fremover at få én arbejdsplads.

Bestyrelsen er meget tilfreds med og glade for ansættelsen af Lars, som vi ser frem til at hjælpe godt på plads i klubben, hvor han i den første tid får travlt med at etablere sig i proshoppen og med tilrettelæggelsen af sæsonenes træning sammen med begynder-, junior- og eliteudvalgene.

Vi byder Lars velkommen og ser frem til et rigtig godt samarbejde fra 1. marts 2013.

Keld Juhl Jensen

søn d. 25 apr 10:00 - 14:00
Golfens Dag
ons d. 05 maj 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde
ons d. 09 jun 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde

Bane Information:

Der skal spilles til provisoriskgreen på hul 6.

Ved rim og frost SKAL der spilles til vintergreens på alle huller.

Banen er igen åben for kørsel med golfbiler og andre køretøjer.

Baneudvalget / chefgreenkeeperen

LUKKET FOR HANDICAP REGULERING / VINTERREGLER

Fra og med den 27. november 2020 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen. Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler.

Bemærk at Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på at der skal spilles til vintergreen, i tilfælde af rimfrost, med øjeblikkelig virkning.

Der bliver igen åbnet for handicapregulering til foråret, når der ikke længere er fare for frost.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg