Tusind tak til grønne frivillige i uge 30

I har alle gjort en kæmpe forskel i uge 30, uden jeres hjælp havde ugen set helt anderledes og kaotisk ud. I var grunden til at alt forløb, som det skulle og som vi havde håbet på.

Vi har på alle niveauer fået så mange roser af vore gæster og det vidner om, at vores forskellige tiltag var de rigtige.

Uge 30 i tal:

1.429 gæster 96 golfklubber repræsenteret (se oversigten længer nede) 66 grønne frivillige hjælpere 2.000 tombola lodder blev solgt = udsolgt 200 præmier blev uddelt 600 bananer solgt af baneservice 75 Engmark Is solgt (de smager rigtig godt ;-)) 10.000 kr. solgte baneservice for i alt 195 handsker blev solgt i shoppen 6.000 meter græs er blevet klippet et par gange 19 greens er blevet hver dag 500 bøffer er stegt 200 fiskefileter er stegt 2.225 ml. opvaskemiddel er brugt 3 kg. persille er brugt

Vi glæder os til frivillig festen den 14. august og også til ”Gratis uge 30” i 2016.

Endnu engang kæmpe tak til jer alle.

Golfklubber som var på besøg i uge 30: Albertslund, Barløseborg, Birkemose, Blommenslyst, Blåvandshuk, Brande, Breinholtgård Bryttsätter, CGC, Dejbjerg, Dronninglund, Esbjerg, Fanø, Fredericia, Greve, Gudme, Gyttegård, H. C. Andersen, Haderslev, Hammel, Hansted, Haunstrup, Hedens, Hedensted, Henne, Herning, Himmelbjerg, Himmerland, Holmsland Klit, Holstebro, Holsted, Horsens, Hørsholm, Ikast, Jelling, Juelsminde, Kaj Lykke, Karup Å, Kellers Park, Kolding, Lemvig, Lillebælt, Lübker, Læsø, Løgstør, Mariager Fjord, Markusminde, Mollerup, Nordborg, Norddjurs, Odder, Odense Eventyr, Outrup, Randers, Randers Fjord, Ribe, Royal Oak, Samsø, Sebber Kloster, Silkeborg Ry, Skanderborg, Skive, Skovbo, Skærbæk Mølle, Smørum, Sorø, Stensballegaard, Struer, Svendborg, Sæby, Söderköpings, Söderslätts, Søhøjlandet, Sønderborg, Tange sø, Toftlund, Tollundgaard, Trehøje, Trelleborg, Tullamore, Tyresö, Tønder, Varde, Vejen, Vejle, Vestfyns, Viborg, Øland, Ørnehøj, Aabenraa, Aarhus, Aarhus Aadal og Åskov.

søn d. 25 apr 10:00 - 14:00
Golfens Dag
ons d. 05 maj 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde
ons d. 09 jun 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde

Bane Information:

Der skal spilles til provisoriskgreen på hul 6.

Ved rim og frost SKAL der spilles til vintergreens på alle huller.

Banen er igen åben for kørsel med golfbiler og andre køretøjer.

Baneudvalget / chefgreenkeeperen

LUKKET FOR HANDICAP REGULERING / VINTERREGLER

Fra og med den 27. november 2020 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen. Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler.

Bemærk at Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på at der skal spilles til vintergreen, i tilfælde af rimfrost, med øjeblikkelig virkning.

Der bliver igen åbnet for handicapregulering til foråret, når der ikke længere er fare for frost.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg