Tilbud på Golfhæftet lige nu!

Der er stadig nogle måneder tilbage af året og chance for mange fine golfdage. Nu har du mulighed at spille over 800 baner til halv greenfee i 11 lande. Er du på vej sydover så er der over 160 baner i Spanien og Portugal som også tilbyder dig halv greenfee.

Golfhæftet 2016 + 2017 får du lige nu til samme pris som for et, du kan altså bruge Golfhæftet i 16 måneder for kun 450 kroner. Med Golfhæftet kan du spille én gang på hver bane.
Vi sælger Golfhæftet her i klubben.

Ingen begivenheder

Bane Information:

BANEN ER LUKKET FOR KØRSEL MED GOLFBILER OG ANDRE KØRETØJER - TROLLEY ER TILLADT.

LUKKET FOR HANDICAP REGULERING / VINTERREGLER

Fra og med den 27. november 2020 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen. Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler.

Bemærk at Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på at der skal spilles til vintergreen, i tilfælde af rimfrost, med øjeblikkelig virkning.

Der bliver igen åbnet for handicapregulering til foråret, når der ikke længere er fare for frost.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Aalbæk  Sjakk  Sternberg