Tilbud på Golfhæftet lige nu!

Der er stadig nogle måneder tilbage af året og chance for mange fine golfdage. Nu har du mulighed at spille over 800 baner til halv greenfee i 11 lande. Er du på vej sydover så er der over 160 baner i Spanien og Portugal som også tilbyder dig halv greenfee.

Golfhæftet 2016 + 2017 får du lige nu til samme pris som for et, du kan altså bruge Golfhæftet i 16 måneder for kun 450 kroner. Med Golfhæftet kan du spille én gang på hver bane.
Vi sælger Golfhæftet her i klubben.

man d. 06 dec 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde
man d. 20 dec 00:00
Kontoret er ferielukket i uge 51 og 52

Bane Information:

OBS: Der skal spilles til provosorisk green på hul 6.

Fra og med den 15. november 2021 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen.
Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler og i år SKAL der spilles fra måtter på fairway eller kortere klippet areal (f.eks. forgreen)
Vintermåtterne findes i en kasse ved touch skærmen og prisen er kr. 75 som betales via MobilePay 211691
Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på, at i tilfælde af rimfrost,  skal der spilles til vintergreen med øjeblikkelig virkning.
Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg