VKR Gruppens medarbejderfond støtter golfklubben

Give Golfklub har fra VKR Gruppens medarbejderfond modtaget midler til anskaffelse af et antal nye udslagsmåtter.

Medarbejderfonden støtter primært VKR medarbejdere og nærmeste pårørende, men fonden har også mulighed for at støtte almennyttige formål i geografisk nærhed af VKR gruppens selskaber.
På billedet ses Flemming Philipsen fra det lokale BT Components A/S i Thyregod, som torsdag den 27. oktober overrakte donationen. Lone Neupart takkede på klubbens vegne.

Ingen begivenheder

Bane Information:

BANEN ER LUKKET FOR KØRSEL MED GOLFBILER OG ANDRE KØRETØJER - TROLLEY ER TILLADT.

LUKKET FOR HANDICAP REGULERING / VINTERREGLER

Fra og med den 27. november 2020 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen. Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler.

Bemærk at Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på at der skal spilles til vintergreen, i tilfælde af rimfrost, med øjeblikkelig virkning.

Der bliver igen åbnet for handicapregulering til foråret, når der ikke længere er fare for frost.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Aalbæk  Sjakk  Sternberg