Morten Terkelsen til Esbjerg Golfklub

Klubbens chefgreenkeeper igennem de seneste 10 år har accepteret stillingen som ny chefgreenkeeper i en af landets største og mest velrenommerede golfklubber, Esbjerg Golfklub.

Beslutningen om at forlade Give Goflklub har været svær, idet Morten har været rigtig glad for jobbet i Give - men stillingen som chefgreenkeeper I en af landets største golfklubber kan man ikke forvente af få tilbudt mange gange i karrieren - så tidspunktet var det rigtige nu.

Bestyrelsen beklager tabet af Morten, som med begrænsede ressourcer har formået at løfte vores bane til et niveau, der roses af besøgende fra hele landet, men vi kan også være en lille smule stolte af, at resultaterne i Give Golfklub nu har bragt ham videre til en af landets absolut flotteste baner.

Bestyrelsen og klubben vil gerne takke Morten for de seneste 10 år som en dygtig og vellidt chefgreenkeeper, og vi ønsker ham al mulig held og lykke med de nye og store udfordringer, som venter i Esbjerg.

Morten har sidste arbejdsdag i Give Golfklub d. 28. februar, og opgaven med at finde hans afløser er i fuld gang.

man d. 06 dec 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde
man d. 20 dec 00:00
Kontoret er ferielukket i uge 51 og 52

Bane Information:

OBS: Der skal spilles til provosorisk green på hul 6.

Fra og med den 15. november 2021 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen.
Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler og i år SKAL der spilles fra måtter på fairway eller kortere klippet areal (f.eks. forgreen)
Vintermåtterne findes i en kasse ved touch skærmen og prisen er kr. 75 som betales via MobilePay 211691
Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på, at i tilfælde af rimfrost,  skal der spilles til vintergreen med øjeblikkelig virkning.
Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg