Morten Terkelsen til Esbjerg Golfklub

Klubbens chefgreenkeeper igennem de seneste 10 år har accepteret stillingen som ny chefgreenkeeper i en af landets største og mest velrenommerede golfklubber, Esbjerg Golfklub.

Beslutningen om at forlade Give Goflklub har været svær, idet Morten har været rigtig glad for jobbet i Give - men stillingen som chefgreenkeeper I en af landets største golfklubber kan man ikke forvente af få tilbudt mange gange i karrieren - så tidspunktet var det rigtige nu.

Bestyrelsen beklager tabet af Morten, som med begrænsede ressourcer har formået at løfte vores bane til et niveau, der roses af besøgende fra hele landet, men vi kan også være en lille smule stolte af, at resultaterne i Give Golfklub nu har bragt ham videre til en af landets absolut flotteste baner.

Bestyrelsen og klubben vil gerne takke Morten for de seneste 10 år som en dygtig og vellidt chefgreenkeeper, og vi ønsker ham al mulig held og lykke med de nye og store udfordringer, som venter i Esbjerg.

Morten har sidste arbejdsdag i Give Golfklub d. 28. februar, og opgaven med at finde hans afløser er i fuld gang.

søn d. 25 okt 09:00 - 14:00
Andeturnering
ons d. 28 okt 17:30 - 21:00
Budgetmøde
man d. 09 nov 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde
man d. 30 nov 19:00 - 22:00
Generalforsamling GGK
man d. 07 dec 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde

Bane Information:

Fra 20. oktober 2020:

Der spilles med lejeforbedring på banen. Regel 16.1 gælder.

På hul 6 og 15 spilles der til vintergreen.

På hul 13 er der dropzone til højre for green.

/Baneudvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Aalbæk  Sjakk  Sternberg