Morten Terkelsen til Esbjerg Golfklub

Klubbens chefgreenkeeper igennem de seneste 10 år har accepteret stillingen som ny chefgreenkeeper i en af landets største og mest velrenommerede golfklubber, Esbjerg Golfklub.

Beslutningen om at forlade Give Goflklub har været svær, idet Morten har været rigtig glad for jobbet i Give - men stillingen som chefgreenkeeper I en af landets største golfklubber kan man ikke forvente af få tilbudt mange gange i karrieren - så tidspunktet var det rigtige nu.

Bestyrelsen beklager tabet af Morten, som med begrænsede ressourcer har formået at løfte vores bane til et niveau, der roses af besøgende fra hele landet, men vi kan også være en lille smule stolte af, at resultaterne i Give Golfklub nu har bragt ham videre til en af landets absolut flotteste baner.

Bestyrelsen og klubben vil gerne takke Morten for de seneste 10 år som en dygtig og vellidt chefgreenkeeper, og vi ønsker ham al mulig held og lykke med de nye og store udfordringer, som venter i Esbjerg.

Morten har sidste arbejdsdag i Give Golfklub d. 28. februar, og opgaven med at finde hans afløser er i fuld gang.

man d. 10 dec 08:00 - 17:00
Kontoret er lukket den 10. december
ons d. 12 dec 17:00 -
Selskab i Caféen
tor d. 13 dec 18:00 -
Vinsmagning i caféen
lør d. 15 dec 10:00 -
Privat selskab i Caféen

INFO VEDR. BANEN

Fra den 6. til den 13. december arbejdes der på banen med flytning af træer.

Der spilles til vintergreen på hul 6 + 15.

Ophør af handicapregulering
Vi nærmer os vinteren og derfor er det ikke længere muligt at blive reguleret i handicap fra 19-11-2018.
Handicapudvalget vil i løbet af foråret 2019 komme med en dato for hvornår der igen åbnes for regulering.

Se alle midlertidige lokale regler her.