Uheld på golfbanen

Under afviklingen af Greenkeeperens GYS var medlem Kirsten Andersen så uheldig at blive ramt af en driver på 3. huls teested. Kirsten har fået en mindre hjernerystelse og skal tage den med ro i nogle dage, men har det efter omstændighederne godt.

Ingen begivenheder

Bane Information:

BANEN ER LUKKET FOR KØRSEL MED GOLFBILER OG ANDRE KØRETØJER - TROLLEY ER TILLADT.

LUKKET FOR HANDICAP REGULERING / VINTERREGLER

Fra og med den 27. november 2020 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen. Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler.

Bemærk at Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på at der skal spilles til vintergreen, i tilfælde af rimfrost, med øjeblikkelig virkning.

Der bliver igen åbnet for handicapregulering til foråret, når der ikke længere er fare for frost.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Aalbæk  Sjakk  Sternberg