Lone Neupart ny klubsekretær

Bestyrelsen har ansat Lone Neupart som nye klubsekretær med tiltrædelse umiddelbart efter nytår.

Lone har siden 2005 været ansat hos FC Midtjylland i Herning, hvor hun kommer fra en stilling som stadion- og billetansvarlig med ansvar for den daglige ledelse af klubbens ansatte på MCH Arena, samt for de omkring 300 frivillige hjælpere ved klubbens hjemmekampe.

Desuden har Lone fungeret som IT-ansvarlig for hele FC Midtjylland og ansvarlig for klubbens billetsystem. Hun har også haft ansvar for modtagelsen af VIP gæster til klubbens hjemmekampe og været salgs-backup for den kommercielle afdeling i klubben.

Valget er faldet på Lone af mange årsager, men specielt hendes baggrund fra en professionelt drevet sportsklub, hendes erfaring med servicering af gæster og sponsorer, hendes ledelse af frivillige, samt hendes involvering i udvikling af tilbud til virksomheder har været afgørende. Lone stammer fra Give, og hun og manden bor tæt på golfklubben, hvor de begge er medlemmer.

Lone er ansat i en fuldtidsstilling, hvilket betyder at kontorets åbningstider fra næste år vil blive udvidet betragteligt. Hun starter i jobbet den 5. januar og vil i den første periode få hjælp af Kirsten til at komme godt ind i de administrative opgaver.

Jeg vil gerne byde Lone velkommen som vores nye medarbejder og ser frem til at hun sammen med bestyrelsen og sine kollegaer i huset kan være med til at udvikle golfklubben.

Keld Juhl Jensen

lør d. 24 nov 10:00 -
man d. 26 nov 19:00 - 22:00
GGK Generalforsamling
lør d. 01 dec 10:00 - 14:00
Juleturnering - kl. 10.00 incl. gløgg og æbleskiver
tir d. 04 dec 18:30 -
Privat selskab i caféen
tor d. 06 dec 17:00 -
tor d. 13 dec 18:00 -
Vinsmagning i caféen
lør d. 15 dec 10:00 -

INFO VEDR. BANEN

Ophør af handicapregulering
Vi nærmer os vinteren og derfor er det ikke længere muligt at blive reguleret i handicap fra 19-11-2018.
Handicapudvalget vil i løbet af foråret 2019 komme med en dato for hvornår der igen åbnes for regulering.

Se alle midlertidige lokale regler her.