TUBORGFONDET har bevilget beløb til en ny boldvasker

TUBORGFONDET har bevilget Give Golfklub støtte til udskiftning af boldvaskeren på driving range.
Boldvaskeren er opstillet og har været i funktion siden sæsonstart. Tusind tak for støtten.
TUBORGFONDTES formål er at virke for udvikling og gennemførelse af samfundsgavnlige initiativer og aktiviteter, særligt til støtte for kunst, kultur, sport samt foreningsvirksomhed.
Det vigtigste for TUBORGFONDET er, at mange mennesker får glæde af støtten. Der lægges særlig vægt på, at rigtig mange får gavn af de ting, som bliver købt for pengene.
Siden oprettelsen i 1931 har fondet med over 890 mio. kr. støttet mere end 17.500 store og små aktiviteter inden for alle dele af det danske samfund, lige fra kunst, kultur, sport, forenings-virksomhed, uddannelse tit erhvervsrelateret forskning.
Claus Udbye fra Carlsberg Danmark A/S overrækker det bevilgede beløb til Lone B. Neupart fra Give Golfklub.