TUBORGFONDET har bevilget beløb til en ny boldvasker

TUBORGFONDET har bevilget Give Golfklub støtte til udskiftning af boldvaskeren på driving range.
Boldvaskeren er opstillet og har været i funktion siden sæsonstart. Tusind tak for støtten.
TUBORGFONDTES formål er at virke for udvikling og gennemførelse af samfundsgavnlige initiativer og aktiviteter, særligt til støtte for kunst, kultur, sport samt foreningsvirksomhed.
Det vigtigste for TUBORGFONDET er, at mange mennesker får glæde af støtten. Der lægges særlig vægt på, at rigtig mange får gavn af de ting, som bliver købt for pengene.
Siden oprettelsen i 1931 har fondet med over 890 mio. kr. støttet mere end 17.500 store og små aktiviteter inden for alle dele af det danske samfund, lige fra kunst, kultur, sport, forenings-virksomhed, uddannelse tit erhvervsrelateret forskning.
Claus Udbye fra Carlsberg Danmark A/S overrækker det bevilgede beløb til Lone B. Neupart fra Give Golfklub.

lør d. 24 nov 10:00 -
man d. 26 nov 19:00 - 22:00
GGK Generalforsamling
lør d. 01 dec 10:00 - 14:00
Juleturnering - kl. 10.00 incl. gløgg og æbleskiver
tir d. 04 dec 18:30 -
Privat selskab i caféen
tor d. 06 dec 17:00 -
tor d. 13 dec 18:00 -
Vinsmagning i caféen
lør d. 15 dec 10:00 -

INFO VEDR. BANEN

Ophør af handicapregulering
Vi nærmer os vinteren og derfor er det ikke længere muligt at blive reguleret i handicap fra 19-11-2018.
Handicapudvalget vil i løbet af foråret 2019 komme med en dato for hvornår der igen åbnes for regulering.

Se alle midlertidige lokale regler her.