Give Golfklubs bestyrelse har konstitueret sig

Give Golfklubs bestyrelse har efter generalforsamlingen den 27. november 2017 konstitueret sig således.

På bestyrelsens interne poster overtager genvalgte Knud Brøchner formandsposten, Stephen Bihl indtræder som nyvalgt medlem til bestyrelsen som næstformand.
Genvalgte Ole Jensen fortsætter som kasserer.
Anne Mette Bjerregaard overtager posten som sekretær.
Keld Juhl Jensen fortsætter som menigt medlem.
Carsten Larsen fortsætter som menigt medlem.
Erik Jensen fortsætter som menigt medlem.
Udvalgsposter og kontaktmedlemmer til udvalgene vil blive offentliggjort på hjemmesiden snarest efter bestyrelsesmødet den 12. december.

Bestyrelsen trækker nu i arbejdstøjet.
Give Golfklub er en velfungerende forening, som af alle betragtes som en hyggelig og social klub. Vi er lykkedes med at udvikle klubben så flot på grund af nogle fantastiske medarbejdere og et utal af frivillige hjælpere blandt medlemmerne. Desuden oplever vi en god opbakning fra lokale sponsorer og samarbejdspartnere.

Vi vil gerne understøtte og udvikle dette arbejde med særlig fokus på nye medlemmer, kommunikation og branding, hvor dialogen med medlemmerne og udvalgene skal højnes. Vi vil ikke glemme fokus på banens fremtid og udvikling og meget mere. Der er nok af opgaver at prioritere indenfor klubbens snævre økonomiske ramme. Bestyrelsen afholder derfor strategimøder i januar og februar måned 2018.

Det er jubilæumsår i 2018 og derfor kan vi allerede nu oplyse, at nye medlemmer tilbydes gratis prøvemedlemskab i 2018.

Klubben har tradition for mange tilfredse og glade golfgæster. I uge 30 fik Give golfklub alene besøg af ca. 1350 golfspillere.

Give golfklub har 600 fuldtidsmedlemmer, som har valgt at spille på forskellige tidspunkter. Nogle spiller i interne klubber, andre spiller elite- og juniorgolf og nogle vælger at spille private runder. Give golfklub er en breddeklub, hvor der er plads til alle der har lyst til at spille golf.

Selvom det ikke er højsæson nu, så spilles der sædvanligvis på golfbanen hele året rundt. Der kan dog forekomme lukninger pga. dårligt vejr.

Vi håber at se rigtig mange nye medlemmer i 2018.

Følg løbende med på Give golfklubs hjemmeside eller på Give Golfklubs facebookside.

Bestyrelsesmøder

Generalforsamlinger