Velkommen i caféen

Golfklubbens café byder velkommen i de hyggelige lokaler med udsigt til golfbanen og til de to terrasser omkring klubhuset.

Caféen serverer mad og drikke til golfspillere før og efter golfrunden - og til alle andre, som kunne have lyst til at kigge forbi.

Private og professionelle arrangementer er også velkomne.

Kvinden i caféen

Helle Bachmann

Helle Bachmann har fungeret som leder af klubbens café og køkken siden foråret 2016.

Helle har været selvstændig, samt tidligere været ansat som delikatesseleder og caféassistent. Desuden havde hun i 2012/13 ansvaret for indkvartering og forplejning af Team Rynkeby Bramming mod Paris.

Helle er bosiddende i Esbjerg med sin mand Finn, som også spiller golf i Give Golfklub.

Kontakt caféen

Give Golfklub
Bregnhovedvej 3
7323 Give
Att: Helle C. Bachmann

telefon: 2534 1504

Caféens åbningstider

Fra 1. januar
Lukket

Fra 1. marts
Weekend & helligdage kl. 12-16

Fra 1. april:
Mandag kl. 12-14
Tirsdag-torsdag kl.13-21
Fredag: lukket
Weekend & helligdage kl. 12-16

Fra 1. oktober
Weekend og helligdage kl. 12-16
- samt efter aftale

Caféen kan på dage med dårligt vejr og ingen aktivitet på golfbanen være lukket. Vil du være sikker på at caféen er åben, bedes du ringe på 2534 1504.
Udenfor caféens åbningstider henvises til automater med kolde og varme drikke til højre for receptionen.