Give Golfklub ansætter ny cafebestyrer

Det er med stor tilfredshed og glæde, at bestyrelsen i Give Golfklub kan meddele, at vi har fundet en ny bestyrer til vores cafe/restaurant.

I et stærkt ansøgerfelt, faldt valget på den 46 årige Lissi Madsen fra Give.

Et enigt ansættelsesudvalg bestående af både bestyrelsesmedlemmer og fagpersoner pegede på Lissi Madsen. "Lissi Madsen kommer med energi, udstråling og en masse gode ideer" udtaler Stephen Bihl og supplerer "hun er kendt i lokalområdet omkring Give som en meget smilende person, som er rigtig god til at lave mad!" "Det er jo ikke det dårligste prædikat at have siddende på sig" slutter han.

Lissi har tidligere bestredet forskellige stillinger, hvor omdrejningspunktet har været, madlavning, drift af kantiner og køkkener; senest har hun været kantineleder ved Super Wood i Hampen. Sideløbende med ovenstående har Lissi lavet mad til en masse fester, deltaget i foreningsarbejde og drevet en ungdomsklub i Farre, så det er en driftig person vi har fået ansat.

Lissi tiltræder som bestyrer 1. februar 2020 og har første arbejdsdag mandag den 3. februar. I februar vil Lissi være i klubben på halv tid og fra 1. marts på fuld tid. Den "blide" opstart skal gerne være med til at give Lissi en god mulighed for at lære klubbens medlemmer at kende, herunder at få indgået aftaler med "klubber i klubben" i relation til planlægning af sæsonen.

Fra bestyrelsens side håber vi at alle medlemmer vil tage rigtig godt imod Lissi 🙂

Lissi 1

Kontakt caféen

Give Golfklub
Bregnhovedvej 3
7323 Give

mail: cafe@givegolfklub.dk

Caféens åbningstider

OBS: I uge 30 er der åbent i caféen alle dage.

Fra 1. november
Weekend og helligdage kl. 12-16
- samt efter aftale

Fra 1. april:
Mandag kl. 12-20
Tirsdag - fredag kl.12-21
Weekend & helligdage kl. 12-16
- samt efter aftale

Caféen kan på dage med dårligt vejr og ingen aktivitet på golfbanen være lukket.

Udenfor caféens åbningstider henvises til automater med kolde og varme drikke til højre for receptionen.