Sidste turneringsweekend - 3. division herre

Lidt med ryggen mod muren var 3. divisionsholdet klar til at kæmpe for overlevelse - der skulle gerne hentes en sejr på hjemmebane mod Kolding lørdag.


Holdet var ramt at et par afbud, men der blev kæmpet efter bedste evne og flere af kampene bølgede frem og tilbage. Enden blev dog at vi indkasserede et nederlag på 7-5, øv!

Imidlertid opstod der den mulighed senere på lørdagen at vi med en sejr på udebane om søndagen mod Gyttegård og hvis Kolding på hjemmebane kunne besejre Birkemose, så var overlevelse en mulighed.
Den mulighed skulle forfølges og vi var tændte på et gå ud og levere en god fighterindsats søndag, omend det var mod puljens førerhold. Vi kom hurtigt "op" i flere kampe og det så fornuftigt ud.
Vi vinder to singler og deler en foursome, som giver os 5,5 point - desværre ikke nok til at sikre overlevelse, men super godt fightet af holdet som over hele weekenden udviste rigtig høj moral og også spillede fornuftigt golf ind imellem.

Nu må vi så en tur ned i 4. division, men vi er klar til at tage kampen op næste sæson for at spille os tilbage i 3. division og med ny træner er alt muligt.
Godt fightet af alle :-)

Stephen Bihl
Holdkaptajn

3division2018

Velkommen til elitegolf

Velkommen til Give Elite Golf. Vi byder dig velkommen til golf som elitesport og vi glæder os til at møde netop dig. Vi kan bruge alle spillere med et lavt handicap; Unge med ambitioner om et lavt handicap og alle andre med ambitioner om et singlehandicap er yderst velkomne. Golf som sport hvor træning og spil er en fast del af ugens program, i nærmeste fremtid kan du læse mere her på hjemmesiden hvornår træningen starter i 2017. Vel mødt!