Elite Sæson 2021

I sidste uge blev det sidste put slået i koppen for denne sæson og vi kan kigge tilbage på, hvordan det er gået.

Vi har i Give Golfklub fire Elite Hold, som alle spiller holdturneringsmatcher i DGU regi. Vi har to herrehold som spiller i 4. division og kvalrækken og så har vi et Senior og et Veteran hold, som begge spiller i kvalrækken.

På årets første Elite Udvalgsmøder besluttede vi hvad årets målsætninger skulle være for de forskellige hold.
Herreholdene satte sig målene, at de ville rykke op i 3. div med førsteholdet og at andet holdet skulle integrere så mange nye unge spillere som muligt.
Vores Senior og Veteran hold kan ind-i-mellem være presset på at have spillere nok, så her var det første mål at være i stand til at stille slagkraftige hold.
Desuden ville Senior og Veteran gerne have fællestræning for dem som stiller op på holdene. I går kunne vi på fantastisk vis notere os at alle vores målsætninger for sæsonen er blevet opfyldt! Vores Senior og Veteran hold har stillet til kamp i alle matcher, spillet flotte kampe med meget tætte resultater.
Desuden har der været arrangeret fælles træning, hvor der blev trænet i mange timer og hygget en hel masse.
Rigtig dejligt og vi håber at endnu flere i aldersgruppen Senior/Veteran kunne tænke sig at spille med på holdene til næste sæson.
Herreholdene har haft en forrygende sæson, som startede sidste år ved denne tid. Igennem hele vinteren har de trænet og forberedt sig på at nå deres mål og frugterne af dette arbejde blev høstet i går eftermiddags.
Første holdet var i en meget stærk pulje i 4. division så igennem sæsonen så det svært ud at nå målsætningen om oprykning. Men i den sidste weekend satte de trumf på, ved at få point i Jelling (som det eneste hold i puljen) og så bagefter i en forrygende finale at slå Hedensteds første hold hjemme i Give. Det var en kraftpræstation af gutterne, og de fortjener så meget ros for arbejdsindsats, sammenhold og for at levere topniveau da det gjaldt.
På vores andethold er der nu tre juniorer/ung seniorer fuldt integreret på holdet. Alexander Lund Brøchner og Mikkel Andersen har været faste på holdet hele året og i de sidste to runder er Silas Boesenbæk kommet ind på holdet med bravur. Silas har vundet 3 af de 4 matcher han har spillet. Så vores målsætning om at få vores ”fødekæde” til at fungere, ser ud til at være rigtig godt på vej.
Spørgsmålet er nu kun om hvem der er det næste talent som slår igennem til Elite Holdene.

Vi afslutter sæsonen ved at invitere hele klubben til at komme og spille med os.
Vi glæder os til at se så mange som muligt til efterårs turneringen ”Eliten siger tak for i år” hvor vi invitere til en sjov holdturnering hvor alle kan være med.
Vi spiller Texas Scramble, som er en sjov og spændende matchform, hvor alle hold får deltagelse af en spiller fra Elite Truppen.
Turneringen er lørdag d. 9. oktober. Skulle der være spørgsmål til Elite Truppens arbejde, så ræk endelig ud til et af udvalgsmedlemmerne eller til undertegnede.
Tak for et rigtig godt ”Elite Golf” år.

Formand for Elite Udvalget – Per Havgaard

Foto 2021

Velkommen til elitegolf

Velkommen til Give Elite Golf. Vi byder dig velkommen til golf som elitesport og vi glæder os til at møde netop dig. Vi kan bruge alle spillere med et lavt handicap; Unge med ambitioner om et lavt handicap og alle andre med ambitioner om et singlehandicap er yderst velkomne. Golf som sport hvor træning og spil er en fast del af ugens program, i nærmeste fremtid kan du læse mere her på hjemmesiden hvornår træningen starter i 2022. Vel mødt!