Giverafferne - Give Golfklub

Juniorafdelingen startede for 10 år siden mikrogolf for de mindste spillere. Der er blevet leget, pjattet og ikke mindst spillet golf i børnehøjde i mange timer siden og mikroerne har været en del af fødekæden til juniorgolfen lige siden.

Nu satser juniorafdelingen stort på de yngste ud fra devisen at de yngste er grundlaget for fremtiden i klubben. Der er indgået en samarbejdsaftale med Dansk Golf Union om støtte og konsulentbistand til marketing og udvikling af projektet. Der bliver gjort en aktiv indsats på rekruttering af typisk 6-9 årige spillere på områdets skoler mm.

Samtidig skifter holdet navn fra mikroer til fremover at hedde “Giverafferne”. Der bliver udarbejdet logo mm og holdet har deres egen facebook side. Følg (og like) dem på facebook “Giverafferne - Give Golfklub”.

Der trænes med vores Pro hver mandag fra 1715-1800 og det bliver mega sjovt. Så har du et barn eller barnebarn, der kunne tænke sig at prøve, så mød bare op eller kontakt Bent Poulsen på bpgolf@modtaget.dk

Se film om Giverafferne https://youtu.be/gWRVKFU35p8