Banen åbner for 4-bolde

I takt med at Danmark er i gang med en langsom genåbning af samfundet, ændrer Dansk Golf Union deres anbefalinger, som vi følger her i klubben.

De nye anbefalinger fra DGU gælder frem til 10. maj og er følgende:
Privat spil kan foregå i op til 4-bolde, med afstand på mindst 10 minutter mellem bolde (indføres fra onsdag morgen kl. 7.00).
  1. Spil på banen foregår blandt spillere fra samme husstand eller med faste spillemakkere.
  2. Åbning for Firkløver og greenfee gæster aftales med de øvrige Firkløver klubber, der kommer meddelelse til jer senere på ugen.
  3. Hold minimum to meters afstand til andre golfspillere.
  4. Ankomst til golfbanen sker tidligst 10 minutter før reserveret starttid eller umiddelbart før opvarmning på træningsfaciliteterne i forbindelse med spil. Spillerne kører hjem umiddelbart efter afsluttet spil
  5. Flaget forbliver i hullet og må ikke berøres.
  6. Hullet tilpasses så bolden kan fjernes uden berøring af flag.
  7. Driving range åbnes onsdag morgen - max 10 spillere ad gangen. Ingen kurve - tag boldene med i favnen og hold afstand!
  8. Indspilsgreen åbnes onsdag morgen - max 2 spillere ad gangen
  9. Puttinggreen åbnes onsdag morgen - max 5 spillere ad gangen. Flagene må ikke tages op!
  10. Mulighed for træningslektioner fra onsdag kl. 9.00 - alle træningslektioner foregår i studiet og de skal bookes via Golfbox.

Alle tidligere restriktioner er stadig gældende:

• Bekræftelse af starttid kan ske på golfbox app, men er ikke nødvendigt
  • River i bunkers er fjernet – man glatter ud med fødderne eller et jern
  • Vandhaner / affaldsspande lukkes / tildækkes – man skal selv tage sit affald med sig hjem
  • Bænke på banen må ikke benyttes
  • Der placeres en kasse med scorekort ved starterhuset
  • Klubhus m.v. er aflåst
  • Højst 2 person i bagrummet ad gangen
  • Toiletfaciliteter er lukket
  • Vaskeplads er lukket/afspærret
  • Det er ikke tilladt at benytte borde og bænke omkring klubhusområdet.
  • Vi vil iagttage spillernes adfærd på banen og om nødvendigt lukke banen, hvis anbefalingerne til sikkert spil ikke overholdes.