Tak fra Kirsten

Tusind tak for den store opmærksomhed ved min afskedsreception. Det er svært at nå ud til alle her udenfor sæsonen, men jeg blev meget overvældet.

Tak til Give Golfklubs bestyrelse for det flotte arrangement, tak til Susanne for det flotte kagebord, og tak til formanden for den flotte tale og udnævnelse til ”Æresmedlem” i Give Golfklub. Det kom i den grad bag på mig. Jeg håber, jeg stadig kan give lidt tilbage til klubben, for det er jo den, jeg ”brænder for”.

Gavebordet blev hurtigt for småt, og jeg beklager, at jeg ikke fik pakket alle de flotte gaver op, inden gæsterne tog hjem. Jeg fik gavekort til Give By, oplevelser, middage, frokost på Neptun, smykker, golfmaleri, blomster, bøger, nyrøget ål, klitrosesnaps, vin, champagne, portvin, bailey, chokolade, hjemmelavet paradisæblegelé, sæbe, parfume, lotion, creme – selvfølgelig  en ”anti rynke creme”.

Tak til skiftende bestyrelser, køkkenpersonale, greenkeepere, golftrænere, frivillige, udvalg, revisor og ikke mindst mine ”livliner” for et godt samarbejde. Det har været en fornøjelse at komme på arbejde hver dag, for heldigvis er 2 dage ikke ens, og jeg vidste aldrig, hvad dagen ville bringe. Tak til medlemmer og gæster for mange gode samtaler, små historier og gode grin.

Jeg håber, I vil tage godt imod Lone, så hun bliver lige så glad for at være i Give Golfklub, som jeg har været. Husk, at ”sådan plejer vi ikke at gøre” eller ”sådan gjorde Kirsten ikke” er passé. Nu er det Lone, der sætter dagsorden. Jeg ønsker alt det bedste for Give Golfklub i fremtiden.

Rigtig GODT NYTÅR til alle.

Kirsten

Kontakt kontoret