MANDAGSKLUBBEN – MARTS 2019

Mandagsklubben i Give Golfklub har i år 25 års jubilæum – der fejres med en jubilæumsturnering fredag den 5. april 2019 – med efterfølgende spisning mv.
Tilmelding senest fredag den 29. marts i Golfbox – eller på tilmeldingslisten på opslagstavlen. Ellers kontakt Børge Vestergård på 28 44 21 56.

Mandagsklubben er for alle seniorer – Damer 50+ og Herrer 55+ - og vi spiller golf hver eneste mandag året rundt – næsten uanset vejret !
I sommersæsonen er det med gunstart kl. 9.00 – og vi starter med åbningsmatch mandag den 1, april 2019.
I vintersæsonen er det med gunstart kl. 9.30 – og vintersæsonen starter med match mandag den 28. oktober 2019.

Tilmelding sker via www.golfbox.dk senest kl. 8.00 (vinter 8.30) på spilledagen. Ved individuelle matcher sker der automatisk handicapregulering – dog kun i sommerperioden.

Vi er nu mere end 130 medlemmer – og det sker, at vi er over 100 spillere til en match.
Men der er ”altid plads til én til”, så kom frisk en mandag morgen og spil med.
Vi spiller i fire rækker: Damer A og B samt Herrer A og B.
Vi laver altid lige store rækker – så grænserne A/B kan svinge lidt fra gang til gang, afhængig af deltagerantal.

Årskontingent er på kr. 150 – og betales pr. 1. april. Normal pris for match er kr. 30.
Der er præmie til mindst hver 5. spiller i hver række – og til ”nærmest flaget” på alle par 3 huller.

De ”regler” som vi er enige om at følge kan ses her på hjemmesiden – eller på opslagstavlen.

Mandagsklubbens kalender for 2019 er nu klar – og kan downloades via link i menuen til højre.  Den vil også kunne blive udleveret ”på papir” hver mandag.
Også i år er der i kalenderen afsat datoer, hvor vi tager på udflugt til andre baner.
I år bliver det Brande, Gyttegård og Varde (Venskabsklub)..

3-dages turen i Danmark - arrangeret af Sanne (tidligere Cafe-bestyrer) - bliver i 2019 i uge 38 (16. til 20. september).  Turen går formentlig til et sted på Djursland, hvor vi skal spille på to forskellige baner. Der er som sædvanlig fantastisk mad og ”levende” musik til festaftenen.Invitation og tilmeldingsliste vil blive ophængt på opslagstavlen – ellers kontakt Børge Vestergård på 28 44 21 56.

Generalforsamling holdes næste gang mandag den 11. november 2019 – efter matchen.

P.S.
Alle dokumenter for Mandagsklubben kan altid ses og downloades fra vores del af klubbens hjemmeside under ”Medlem” og ”Klubber-i-klubben” – i den lille grønne boks til højre.

Invitation kan ses på opslagstavlen – eller her på hjemmesiden i den lille grønne boks til højre.

På vegne af Mandagsklubbens bestyrelse – Flemming Stoumann, 20813105.

Mandagsklubben

Mandagsklubben byder velkommen til endnu en dejlig golfsæson 2019 i Give Golfklub.

Match hver mandag fra 1. april (sommertid) med gunstart kl. 9.00.
Fra og med mandag den 28. oktober 2019 (vintertid) gunstart kl. 9.30.

Altid med tilmelding i www.golfbox.dk senest en time før spilletid (hvis ikke andet er oplyst).

Mandagsklubbens udflugt til Djursland

IT - ansvarlig
Mobile: 2081 3105

Mandagsklub - generalforsamling

• Generalforsamlingen afholdes den anden mandag i november.
  • Bestyrelsen består af 5 personer – 2 er på valg i lige år og 3 er på valg i ulige år.
  • Dagsorden skal indeholde følgende: Valg af dirgent, valg af referent, formandens beretning, regnskab, valg til bestyrelsen, valg af suppleanter, valg af revisor, indkomne forslag.