Mandagsklubbens udflugt gav hole-in-one

Mandag d. 15. juli var 48 medlemmer af mandagsklubben på besøg i Herning Golfklub med høj sol og 32 graders varme. Jørgen Rindom fejrede turen med hole-in-one på banens hul 6, et par 3 hul på 139 meter, og der blev - som traditionen byder - uddelt whisky, da alle var tilbage i klubhuset. Stort tillykke til Jørgen.

Mandagsklubben

Mandagsklubben byder velkommen til endnu en dejlig golfsæson 2019 i Give Golfklub.

Match hver mandag fra 1. april (sommertid) med gunstart kl. 9.00.
Fra og med mandag den 28. oktober 2019 (vintertid) gunstart kl. 9.30.

Altid med tilmelding i www.golfbox.dk senest en time før spilletid (hvis ikke andet er oplyst).

Mandagsklubbens kalender 2019

Vedtægter/Regler 2019

INVITATION til 25 års jubilæum 5. april 2019.

Referat generalforsamling 12 november 2018

Gode råd – april 2018

Nye Golf Regler 2019

Mandagsklubbens bestyrelse

Børge Westergaard
Mobile: 2844 2156

Betty Raabjerg
Mobile: 2625 8239

Jytte Duus
Mobile: 4079 5911

Bente Hansen
IT m.v.
Mobile: 2331 5036

Flemming Stoumann
IT - ansvarlig
Mobile: 2081 3105

Mandagsklub - generalforsamling

• Generalforsamlingen afholdes den anden mandag i november.
  • Bestyrelsen består af 5 personer – 2 er på valg i lige år og 3 er på valg i ulige år.
  • Dagsorden skal indeholde følgende: Valg af dirgent, valg af referent, formandens beretning, regnskab, valg til bestyrelsen, valg af suppleanter, valg af revisor, indkomne forslag.