Mandagsklubbens udflugt gav hole-in-one

Mandag d. 15. juli var 48 medlemmer af mandagsklubben på besøg i Herning Golfklub med høj sol og 32 graders varme. Jørgen Rindom fejrede turen med hole-in-one på banens hul 6, et par 3 hul på 139 meter, og der blev - som traditionen byder - uddelt whisky, da alle var tilbage i klubhuset. Stort tillykke til Jørgen.

Mandagsklubben

Mandagsklubben byder velkommen til endnu en dejlig golfsæson 2018 i Give Golfklub.

Match hver mandag med gunstart kl. 9.00 – fra 26. marts 2018 (sommertid).
Fra og med mandag den 29. oktober 2018 (vintertid) gunstart kl. 9.30.

Altid med tilmelding i www.golfbox.dk senest en time før spilletid (hvis ikke andet er oplyst).

Mandagsklubbens kalender 2018

Vedtægter/Regler 2018

Referat generalforsamling 13 november 2017

Gode råd – april 2018

Mandagsklubbens bestyrelse

Børge Westergaard
Mobile: 2844 2156

Betty Raabjerg
Mobile: 2625 8239

Jytte Duus
Mobile: 4079 5911

Bente Hansen
IT m.v.
Mobile: 2331 5036

Flemming Stoumann
IT - ansvarlig
Mobile: 2081 3105

Mandagsklub - generalforsamling

• Generalforsamlingen afholdes den anden mandag i november.
  • Bestyrelsen består af 5 personer – 2 er på valg i lige år og 3 er på valg i ulige år.
  • Dagsorden skal indeholde følgende: Valg af dirgent, valg af referent, formandens beretning, regnskab, valg til bestyrelsen, valg af suppleanter, valg af revisor, indkomne forslag.