Hole In One af Else Pedersen

Stort tillykke til Else, der søndag den 7. marts 2021 lavede Hole In One på hul 9.

For det flotte slag, fik Else en GIN fra Fary Lochan.

ElsePedersen HIO

Julekalender 2020

På denne side offentligøres vinderne i vores julekalender. Vi trækker 3 præmier alle dage til og med den 24. december.

Gevinster kan afhentes i kontorets åbningstid eller den 6., 12., 20.. 21. december kl. 12-15.

Læs mere...

Enestående tilbud til ældre i Give og omegn

Spil golf i dagtimerne. Give golfklub inviterer i samarbejde med aktiviteterne, ” Idræt i dagtimerne”, ”Aktive ældre” og ”Ældresagen” i Give, til at prøve golfspillet i Give Golfklub.
Første gang med information og spil tirsdag den, 26. maj 2020 kl. 10.00, herefter hver tirsdag.

Læs mere...

Give Golfklub i samarbejde med Diabetesforeningen

12 danske golfklubber og Diabetesforeningens lokalforeninger gik sidste år sammen om at etablere golfhold for personer med diabetes og deres pårørende. Det gav dem mulighed for at komme ud i naturen, være fysisk aktive sammen med ligesindede samt prøve det sjove spil.

Læs mere...

Medlem i Give Golfklub

Som medlem af Give Golfklub bliver du en del af en aktiv forening, hvor vi dyrker golfsporten og fællesskabet. Vi sætter som forening rammerne for samvær, venskaber, motion og konkurrence – og for en livslang passion, hvis du ønsker det.

Du vil her på siden kunne finde svar på mange af dine spørgsmål om, hvad et medlemskab indeholder og giver dig af muligheder. Har du brug for flere informationer, er du altid velkommen til at kontakte klubbens kontor.

Indtast din egen score

Du kan selv indtaste dit scorekort i Golfbox enten via internet eller via touchskærmen i klubben. På den måde gør du klubbens og ikke mindst handicapudvalgets arbejde lettere. Din markør skal efterfølgende godkende det indtastede. Se brugervejledningen ved at klikke her