Julehilsen

Vi nærmer os afslutningen på 2018 og vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til jer alle for en fantastisk god sæson og tak for jeres opbakning og deltagelse i forbindelse med klubbens 25-års jubilæum.

Vi byder velkommen til klubbens nye PRO Karsten Kirsch pr. 1. februar 2019. Vi forventer os meget af det nye samarbejde, hvor vi tilbyder gratis prøvemedlemsskab og efterfølgende gratis træning til alle fuldtids- og fleks-medlemmer.

Glædelig jul og godt nytår til jer alle fra os her i Give Golfklub.

Knud Brøchner                            Lone Baunsgaard Neupart
Formand                                      Klubsekretær

Indtast din egen score

Du kan selv indtaste dit scorekort i Golfbox enten via internet eller via touchskærmen i klubben. På den måde gør du klubbens og ikke mindst handicapudvalgets arbejde lettere. Din markør skal efterfølgende godkende det indtastede. Se brugervejledningen ved at klikke her