Give Golfklub i samarbejde med Diabetesforeningen

12 danske golfklubber og Diabetesforeningens lokalforeninger gik sidste år sammen om at etablere golfhold for personer med diabetes og deres pårørende. Det gav dem mulighed for at komme ud i naturen, være fysisk aktive sammen med ligesindede samt prøve det sjove spil.

Erfaringerne og tilbagemeldingerne fra de mange nye golfspillere har været så positive, at Give Golfklub opretter et hold i april måned. Diabetikere og pårørende får dermed mulighed for at prøve kræfter med golfspillet i fællesskab med ligesindede.
Give Golfklub´s træner og frivillige sørger for, at man får en nem start og en god introduktion til spillet. Alt sammen foregår på et niveau, hvor alle kan være med.
Det meste af tiden er vi på golfbanen, men der er også plads til andre former for socialt samvær og hygge.
Du kan selvfølgelig låne udstyr af os – medbring blot dit gode humør og tøj, der passer til vejret.

Give golfklub inviterer derfor til at prøve golfspillet, enten tirsdage kl. 10.00 – 12.00 eller onsdage kl. 16.30 eller kl. 17.30.
Første gang med information og spil tirsdag, den 16. april 2019 kl. 10.00 henholdsvis onsdag den 17. april 2019 kl. 17.30.

Information og tilmelding tlf. 75 73 94 01 – info@givegolfklub.dk
Kontaktperson: Klubsekretær Lone Baunsgaard Neupart

Forløb:
1. 3 måneders gratis undervisning med introduktion under ledelse af klubbens træner og frivillige medlemmer.
2. Spil på par-3-banen sammen med frivillige.
3. Hyggeligt samvær i klubhuset.

Alle dage: Gratis træning, lånesæt og fri adgang til træningsanlægget med frie bolde på Driving Range.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast din egen score

Du kan selv indtaste dit scorekort i Golfbox enten via internet eller via touchskærmen i klubben. På den måde gør du klubbens og ikke mindst handicapudvalgets arbejde lettere. Din markør skal efterfølgende godkende det indtastede. Se brugervejledningen ved at klikke her