Enestående tilbud til ældre i Give og omegn

Spil golf i dagtimerne. Give golfklub inviterer i samarbejde med aktiviteterne, ” Idræt i dagtimerne”, ”Aktive ældre” og ”Ældresagen” i Give, til at prøve golfspillet i Give Golfklub.
Første gang med information og spil tirsdag den, 16. april 2019 kl. 10.00, herefter hver tirsdag.

Program:

Kl. 10:00 – kl. 10:30:  3 måneders gratis træning under ledelse af klubbens træner og frivillige medlemmer.

Kl. 10:30 – kl. 12:00:  Spil på par-3-banen sammen med frivillige.

Kl. 12:00 -   Hyggeligt samvær i klubhuset.

Alle øvrige dage:  Fri adgang til træningsanlægget.

Pris i alt:   Gratis introduktion, træning, lånesæt og fri bolde på Driving Range.

Lone Baunsgaard Neupart
Klubsekretær i Give Golfklub
Tlf.nr. 75 73 94 01
E-mail: info@givegolfklub.dk