Men's Section 2017

Velkommen til den nye sæson i Give Golfklubs Men's Section. Klubben har til formål at kombinere golfsporten med godt kammeratligt og socialt samvær, for herigennem at fremme glæden ved at spille golf og give den enkelte mulighed for at udvikle sit spil.

Give Golfklubs Men’s Section optager spilleberettigede golfere af Give Golfklub, som er fyldt 21 år, og som har et handicap på højest 36,0.

Vel mødt.

Mens’ Section sommerudflugt-2016

Lørdag den 18. juni til Horsens Golfklub

Vi mødes lørdag morgen i Give Golfklub kl. 7.45 hvor vi i bus kører til Horsens hvor vi indtager morgenmaden kl. 8.30 og der trækker vi lod om holdsammensætning og tee time.

Vi slår ud kl.9.30 og der vil efter spil være tid til pral og afregne jeres individuelle væddemål indtil vi skal spise kl. 16.30. Derefter er der tid til hyggeligt samvær indtil bussen kører os hjem igen kl.21.00

Vi spiller individuel i 2 lige store rækker, og der er præmier til de tre bedste i hver række

Desuden er der præmie til det bedste hold

Klubben vil være vært ved lidt småting i bussen samt bidrage med 2 omgange til spisning, samt en Irish Coffee