Men's Section 2022

Velkommen til den nye sæson i Give Golfklubs Men's Section.

Er du til højt humør og kammeratligt samt social samvær kan Give Golfklubs Men´s Section være noget for dig.

Du kan møde op om torsdagen i løbet af sæsonen som går fra ca. 1. april og til udgangen af september, eller kontakt en af os, så vi kan tage en snak om det at være med i Men`s Section.

Klubben har til formål at kombinere golfsporten med godt kammeratligt og social samvær,  for herigennem at fremme glæden ved at spille golf og give den enkelte mulighed for at udvikle sit spil.

Men,s opstarts tur fra den 22. til 24. april 2022

Opstar2021

Turen er arrangeret i weekenden den 22 – 23 - 24.  april.

Vi kører i private biler ned til vores bane som de fleste  kender da det igen er på Gut Apeldör

Fredag den 22. april.

Afgang fra Give kl. 07.00 , herefter handles der ind til turen og vi mødes på banen senest kl. 12.00

Vi spiller kl. 13.00  og der vil være en sandwich med til golf runden.

Aftensmad kl. 19.30

Lørdag den 23. april.

Morgenmad

Vi spiller kl. 09.00

Aftensmad kl. 19.30

Søndag den 24. april.

Morgenmad

Vi spiller kl. 08.00

Efter golfrunden kører vi mod Give igen.

Pris:     2.250 kr.  i dobbelt værelse.    Pris:  2.700 kr. i enkelt værelse.

Der er 16 pladser. 6 dobbelt værelser og 4 enkelt værelser.

Ved tilmelding skriv venligst om du kan køre og hvor mange du evt. kan have med.

Kørsel bliver arrangeret med 2-3 i hver bil. (egen betaling) Tilmelding foregår ved at sende en mail til olejensen50@gmail.com

Sidste tilmelding er 13. Marts.

Betaling og kørsel følger senere.

Mvh.  Ole Jensen

Bestyrelse Men´s Section

Bo Eyro
Captain