Velkommen i shoppen

Golfklubbens shop drives af klubbens træner og tilbyder golfudstyr og beklædning fra en række populære mærker.

Shoppen er altid parat med gode tilbud, hvis garderoben trænger til udskiftning eller der er brug for lidt nyt til golfbaggen.

Træning kan bestilles hele ugen, gerne direkte på Golfbox - men specielle ønsker er også velkomne.

Manden i shoppen

Lars Bremer

Lars Bremer har fungeret som klubbens træner og forpagter af golfshoppen siden foråret 2013.

Lars afsluttede i 2009 den 3-årige PGA træneruddannelse i Golfklubben Storstrømmen og havde herefter ansættelse som deltidstræner i Langelands Golfklub, sideløbende med at han passede tilsvarende stillinger på Ærø og siden i Ribe.

Lars er bosiddende i Give og kan - hvis han ikke står bag disken i shoppen - findes på træningsbanen..

Træning

Sæsonen igennem er der planlagt faste træningssamlinger for klubbens begyndere, juniorer og elitespillere efter aftale mellem klubbens træner og de enkelte udvalg.

Som medlem eller gæst kan du bestille træning med egenbetaling hele ugen. Tidsbestilling foregår i Gollbox eller ved henvendelse i shoppen, hvor du kan høre om de forskellige muligheder.

Kontakt shoppen

Give Golfklub
Bregnhovedvej 3
7323 Give
Att: Lars Bremer Jensen

telefon: 5090 0863

Shoppens åbningstider

Fra 1. januar
Efter aftale

Fra 1. april
Mandag-torsdag kl. 10-18*
Fredag lukket
Weekend & helligdage kl. 10-15*
- samt efter aftale

Fra 1. november
Mandag kl. 11–17
Tirsdag og onsdag lukket
Torsdag kl. 11–17
Fredag lukket
Weekend & helligdage kl. 10-15

Shoppen kan i åbningstiden være midlertidigt lukket på grund af undervisning.