Regionsgolf 2021 – Afslutning

Mandag den 21. juni var 31 golfspillere samlet til en hyggelig runder golf og efterfølgende spisning som afslutning på Regionsgolf 2021.  Vejret var med os og vi kom alle rundt i tørvejr, hvilket også kunne ses på de flotte scores der kom ind.

Specielt én spiller havde en god dag – nemlig Niels Peter Nielsen, som lavede Hole in One på hul 3 og vi siger endnu en gang TILLYKKE og tak for omgangen i Klubhuset.

HoleinOne Niels Peter   Regionsgolf 2021 Holdkaptajner

TUSINDE TAK til Holdkaptajnerne for de 5 hold, der var tilmeldt fra Give Golfklub.  Uden spillere, har vi ikke noget hold, men det er Holdkaptajnerne, der sørger for at vi kan stille hold og at spillerne er klar til de enkelte kampe.

Holdkaptajner 2021:

Johnny Thøstesen – C rækken,
AC – D rækken,
Erik Bjerregaard – Senior
Karsten Aasted – Veteran,
Kirsten Neve – Super Veteran,

Resultater fra de forskellige puljer 2021:

C-rækken – nummer 2
D-rækken – nummer 4
Senior – nummer 4
Veteran – nummer 3
Super Veteran – nummer 1 … og vi følger spændt hvordan det går videre.

TUSINDE TAK til alle golfspillere for tilslutningen til Regionsgolf i løbet af sæsonen. Tak til alle som på den ene eller anden måde har været en del af Regionsgolf. Jeg håber, alle er klar igen til Regionsgolf 2022.

Tilmeldingslister til Regionsgolf 2022 vil være klar fra efteråret 2021.

Golfhilsner fra

Helle