Turneringer Give Golfklub

Velkommen til turneringer i Give Golfklub, vi har gennem sæsonen ca. 20 officielle turneringer med spændende og flotte præmier fra vore sponsorerer.

Alle turneringer er åbne - dvs. også for DGU medlemmer fra andre golfklubber, samt for juniorer fra 10 år.

De fleste turneringer spilles som Gunstart - hvor alle spiller slår ud på hullerne samtidig, dette betyder også at spillerne kommer hjem  til klubhuset på ca. samme tid, så der er altid et dejligt socialt liv i klubhuset efter tuneringeren, mens man venter på afgørelsen, og der er mulighed for at  gennemgå alle slagene der er slået ude på banen med kammeraterne -  det er altid spændende hvem der  var "bedst idag"?

Oversigt over de forskellige turneringer findes på hjemmesiden

OBH Nordica Åbningsturnering 2017, er den første officielle turnering og er altid velbesøgt af rigtige mange golfspiller der bare venter på en dejlig sæson på golfbanen.

Turneringsudvalg

Navn: Telefon: Email: