Bliv Kommunemester!

Deltag i klubmesterskabet – og kvalificer dig til det nye Mesterskab for golfspillere i Vejle Kommune.

Ved at deltage i klubmesterskabet får deltagerne mulighed for at kvalificerer sig til den første officielle udgave af Kommunemesterskaberne i Vejle Kommune.

Det afvikles lørdag den 27. september i Vejle Golf Club om eftermiddagen.

Top 3 i alle rækker i klubmesterskabet kvalificerer sig til Mesterskabet, der afvikles som slagspil over 18 huller i samtlige rækker.

Selvom du ikke kvalificerer dig, er der stadig spændende aktiviteter på dagen – bl.a. en lærerig clinic i det korte spil v/proerne i Vejle og Jelling Golfkluber, samt Short Game konkurrencer på indspilsgreen. Der er også arrangeret guidet naturvandring i Munkebjergskoven for alle interesserede!

Vi håber så mange som muligt vil melde sig til Klubmesterskabet – og at alle vil bakke op om det nye initiativ og møde op i Vejle den 27. september og hylde kommunens bedste golfspillere!

Læs mere om Mesterskabet og propositionerne ved at følge linkene, eller se mere på klubbens hjemmeside under turnering.

Turneringsudvalget

Turneringsudvalg