Klubmesterskab 2021

Klubmesterskaberne 2021 blev afviklet i Give Golfklub i weekenden 28. – 29. august.

Den sidste weekend i august står typisk i klubmesterskabernes tegn, hvilket også er tilfældet i Give Golfklub. Lørdag den 28. august startede 83 forventningsfulde spillere ud. Vejr og bane viste sig fra sin rigtig fine side – vejret var omkring 20 grader, let vind og behageligt til golf – banen er top-tunet og klar til årets højdepunkt for klubgolferen. Greenkeeperstaben havde igen i år gjort deres ypperste for at banen skulle stå så flot som muligt – og det lykkedes.

Klubmesterskaberne afvikles uden handicap, så det er ubetinget den bedste spillende golfspiller, som efter følgende kan kåres som vinder. Mesterskaberne kører over to dage, hvor der spilles 18 huller både lørdag og søndag. Dog spilles der i herrerækken 2 x 18 huller om lørdagen.
Til om søndagen er det kun de 8 bedste i hver række som går videre, så der lidt nerver og kamp om det i løbet af lørdagen, for alle vil jo gerne videre til ”finalerunden” om søndagen.

Som noget nyt er der fra i år indført en klubmester i damerækken, som modtager en vandrepokal og får efterfølgende indgraveret navn. Der var således speciel stor kamp om hvem som skal have sit navn på pokalen som den første. Tidligere har det ellers kun været i herrerækken, hvor der har været en vandrepokal, men det er lavet om fra i år.

Sideløbende med klubmesterskaberne kører der også en ”netto-turnering” – det er den første runde fra om lørdagen, som er tællende i den turnering. I denne turnering spilles der i to rækker og med handicap. I den forbindelse skal der lyde en stor tak til Royal Unibrew, som var præmiesponser til denne turnering.

Alle spillerne blev i løbet af weekenden guidet kyndigt i gennem af turneringsleder Erik Bjerregaard, som også er golfdommer, hvis der skulle opstå tvivlstilfælde. Erik Bjerregaard varetog sammen med klubbens formand præmieoverrækkelsen søndag eftermiddag.

Stort tillykke til alle vinderne.

De fem bedste i hver række i denne stabel-ford-turnering blev:
A-række:1. Michael Olesen 42 points. (Laveste Hcp.)
2. Helle Olesen 42 points.
3. Stephen Bihl 38 points. (Laveste Hcp.)
4. Bent Pasgaard 38 points.
5. Karsten Juhler 36 points.
6. Christian Erthmann 35 points. (Laveste Hcp.)
7. Svend Olesen Lindbjerg 35 points.

B-række:1. Knud Kyndesen 44 points.
2. Fredrik Lauridsen 42 points.
3. Heinrich Vesterholm 41 points.
4. Vivi Nørby Andersen 40 points.
5. Henry Christiansen 39 points.
6. Else Pedersen 38 points.
7. Flemming Holm 37 points.

Præmierne for at komme nærmest hullet på de fem par-3 huller blev uddelt til:
Hul 3: Knud Kyndesen 420 cm.
Hul 6: Karsten Willadsen 211 cm.
Hul 9: Nikolas Pagaard 13 cm.
Hul 13: Svend O. Lindbjerg 283 cm.
Hul 17: Karina Jensen 164 cm.

Vinderne i de enkelte rækker – der i et år nu kan smykke sig med titlen klubmester inden for hver række – blev:

Dame Super Veteran (70 år eller derover):
1. Else Pedersen 185 slag.
2. Kirsten Neve 187 slag.

Dame Veteran (60 år eller derover):
1. Vivi Nørby Andersen 200 slag.
2. Birthe Nygaard Jørgensen204 slag.

Dame Senior (50år eller derover):
1. Helle Olesen 180 slag.
2. Jette Hannerup 185 slag.

Dame Mid.Age (30år eller derover):
1. Yupin Hima 168 slag.
2. Kirsten Lang Sørensen 193 slag.

Herre Super Veteran (70 år eller derover):
1. Jørgen Kousgaard 180 slag.
2. Knud Kyndesen 185 slag

Herre Veteran (60 år eller derover):
1. Michael Olesen 164 slag.
Delt 2. Karsten Juhler 165 slag.
Niels Alsted 165 slag.

Herre Senior (50 år eller derover):
1. Svend Olsen Lindbjerg 161 slag.
2. Stephen Bihl 167 slag.

Herre Mid-Age (30 år eller derover):
1. Jesper Hansen 163 slag.
2. Frederik Lauritsen 184 slag.

Herrer (ingen aldersgrænse) 3 runder:
1. Steffen Jepsen 225 slag.
2. Brian Rasmussen 240 slag.

Klubmester ”all-over” Herre
Steffen Jepsen med 222 slag. Over 54 huller lørdag & søndag

Steffen modtog dermed titlen ”klubmester” – og får sit navn indgraveret i den flotte pokal, der har sin faste plads i klubhuset.

Klubmester ”all-over” Dame
Yupin Hima med 168 slag. Over 36 huller lørdag & søndag

Yupin modtog dermed titlen ”klubmester” – og får sit navn indgraveret i den flotte pokal, der har sin faste plads i klubhuset.

mestrer 2021

Næste Turnering