Regionsgolf Vest ABCD

Regionsgolf Vest ABCD, som er en holdturnering for damer og herrer over 21 år.

Turneringen spilles som en holdmatch med 1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome, alle som hulspilsmatcher. Et hold skal derfor bestå af 2 damer og 4 herrer.

Hver klub kan deltage med et hold i hver af de fire rækker, som er inddelt efter en minimums hcp-grænse:

• A-række: herrer 4,5 / damer 6,0
  • B-række: herrer 10,5 / damer 13,0
  • C-række: herrer 16,5 / damer 20,0
  • D-række: herrer 22,5 / damer 27,0

Alle hold spiller en hjemme- og en udematch mod de andre hold i rækken i foråret. Alle matcher spilles på mandage i april, maj og juni måned. Videre deltagelse herefter afhænger af forårets resultater.

Ansvarlig for tilmelding af hold er Kirsten Neve. Tilmeldingslister ophænges på opslagstavlen.

Senior:

Regionsgolf Vest Senior/Veteran for seniorer (damer over 50 år / herrer over 55 år) og veteraner (damer over 55 år / herrer over 60 år).

Alle hold spiller en hjemme- og en udematch mod de andre hold i rækken i foråret. Alle matcher spilles på fredage i april, maj og juni måned. Videre deltagelse herefter afhænger af forårets resultater.

man d. 22 apr 19:00 -
Medlemsmøde kl. 19.00 i Caféen
ons d. 24 apr 17:00 -
Bestyrelsesmøde
søn d. 05 maj 09:00 -
Forårsturnering
ons d. 22 maj 17:00 -
Bestyrelsmøde
ons d. 19 jun 17:00 -
Bestyrelsmøde

Nyt fra klubben:

Midlertidige lokale regel med lejeforbedring

• “Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang, ved at placere en bold i et lempelsesområde der: har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted, er på størrelse med længden på et scorekort og er i det generelle område, ikke nærmere hullet." Bolden må renses. Regel 14.2b(2) gælder

• Skader efter traktorspor højre side af Hul 4 og venstre side af hul 7, behandles som AUR, hvorfra lempelse uden straf tillades efter Regel 16.1.

VELKOMMEN www

Kontorets åbningstider

Fra 1. april

Mandag: LUKKET