Bliv Kommunemester!

Deltag i klubmesterskabet – og kvalificer dig til det nye Mesterskab for golfspillere i Vejle Kommune.

Ved at deltage i klubmesterskabet får deltagerne mulighed for at kvalificerer sig til den første officielle udgave af Kommunemesterskaberne i Vejle Kommune.

Det afvikles lørdag den 27. september i Vejle Golf Club om eftermiddagen.

Top 3 i alle rækker i klubmesterskabet kvalificerer sig til Mesterskabet, der afvikles som slagspil over 18 huller i samtlige rækker.

Selvom du ikke kvalificerer dig, er der stadig spændende aktiviteter på dagen – bl.a. en lærerig clinic i det korte spil v/proerne i Vejle og Jelling Golfkluber, samt Short Game konkurrencer på indspilsgreen. Der er også arrangeret guidet naturvandring i Munkebjergskoven for alle interesserede!

Vi håber så mange som muligt vil melde sig til Klubmesterskabet – og at alle vil bakke op om det nye initiativ og møde op i Vejle den 27. september og hylde kommunens bedste golfspillere!

Læs mere om Mesterskabet og propositionerne ved at følge linkene, eller se mere på klubbens hjemmeside under turnering.

Turneringsudvalget

man d. 22 apr 19:00 -
Medlemsmøde kl. 19.00 i Caféen
ons d. 24 apr 17:00 -
Bestyrelsesmøde
søn d. 05 maj 09:00 -
Forårsturnering
ons d. 22 maj 17:00 -
Bestyrelsmøde
ons d. 19 jun 17:00 -
Bestyrelsmøde

Nyt fra klubben:

Midlertidige lokale regel med lejeforbedring

• “Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang, ved at placere en bold i et lempelsesområde der: har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted, er på størrelse med længden på et scorekort og er i det generelle område, ikke nærmere hullet." Bolden må renses. Regel 14.2b(2) gælder

• Skader efter traktorspor højre side af Hul 4 og venstre side af hul 7, behandles som AUR, hvorfra lempelse uden straf tillades efter Regel 16.1.

VELKOMMEN www

Kontorets åbningstider

Fra 1. april

Mandag: LUKKET