Give Golfklub lægger græs til mesterskabet i golf

Vejle Kommunes bedste golfspillere kåres søndag den 20. september ved en turnering med op til 120 deltagere.

Golfspillere fra klubberne i Jelling, Give, Brejning og Vejle afgør på søndag, den 20. september, hvem der er kommunens dygtigste golfspillere. Det sker ved et mesterskab, der afholdes i Give Golfklub og kombattanterne er op til 120 spillere, der alle har kvalificeret sig ved at ende i top tre i deres hjemmeklubs mesterskab.

Faktisk skal der kåres hele 10 mestre, idet spillerne er inddelt i Junior drenge og piger, herrer og damer, mid-age herrer og damer, senior herrer og damer, samt veteran herrer og damer.  Give Golfklub er i fuld gang med at gøre banen klar, så spillerne for en god og fair udfordring ved søndagen. Banen er åben for vinden, med gode, store greens, der giver muligheder for udfordrende pind-placeringer.

Der spilles slagspil over 18 huller, og alle deltagerne starter kl. 10.00.

Kommunemesterskaberne i golf er det samarbejde mellem kommunens fire golfklubber, Jelling, Give, Vejle og Kellers Park. Mesterskabet blev afviklet første gang sidste år, og turneringslederne fra de fire klubber kunne konstaterer, at de havde lavet en populær nyskabelse, som forhåbentlig kan blive en fast begivenhed i golfkalenderen i mange år fremover.

”Vi glæder os til en stor og spændende dag med mange mennesker, både på og omkring golfanlægget”, fortæller Give Golfklubs Erik Bjerregaard, der er en af tovholderne bag arrangementet.

”Vi regner med at kunne uddele pokalerne til de dygtige vindere midt på eftermiddagen, og håber, at alle fremmødte får en dag fuld af oplevelser og god konkurrence”, siger Erik Bjerregaard.

Har du lyst til at kombinerer oplevelsen af god golf og en frisk vandretur er du naturligvis velkommen til at komme til Give og overvære turneringen.

Læs mere på www.givegolfklub.dk

man d. 22 apr 19:00 -
Medlemsmøde kl. 19.00 i Caféen
ons d. 24 apr 17:00 -
Bestyrelsesmøde
søn d. 05 maj 09:00 -
Forårsturnering
ons d. 22 maj 17:00 -
Bestyrelsmøde
ons d. 19 jun 17:00 -
Bestyrelsmøde

Nyt fra klubben:

Midlertidige lokale regel med lejeforbedring

• “Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang, ved at placere en bold i et lempelsesområde der: har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted, er på størrelse med længden på et scorekort og er i det generelle område, ikke nærmere hullet." Bolden må renses. Regel 14.2b(2) gælder

• Skader efter traktorspor højre side af Hul 4 og venstre side af hul 7, behandles som AUR, hvorfra lempelse uden straf tillades efter Regel 16.1.

VELKOMMEN www

Kontorets åbningstider

Fra 1. april

Mandag: LUKKET