Klubmestrene 2018

GIVE GOLFKLUB har i den forgangne weekend afholdt klubmesterskaber

77 golfspillere i alderen fra 14 til 74 deltog i weekendens klubmesterskaber. Trods vejrudsigternes dystre meldinger omkring en meget regnfuld weekend slap spillerne relativt nådigt, enkelte regnbyger både lørdag og søndag, men som vi siger i golfverden, så handler det om at klæde sig på efter forholdene og det havde spillerne gjort. Spillet var dog stoppet eller suspenderet som det hedder i ”golfsproget” i 45 minutter lørdag eftermiddag, da der var en del torden i nærheden af banen. Dette er kun en ekstra udfordring for spillerne og alle tog det med ophøjet ro og med et smil på læben, for vi sætter jo altid sikkerheden først.

Der blev dystet i 10 rækker og flere af rækkerne var meget tætte – specielt herrerækken var særdeles tæt og de to førende spillere, Kristian Jakobsen og Thomas Pedersen, som stod lige efter 54 spillede huller og måtte ud i omspil. Turneringsleder Erik Bjerregaard sendte de to spillere ud på ekstra huller og først efter 2 ekstra huller fandt vi en vinder – det blev Thomas Pedersen, som også bliver Give Golfklubs ”over all klubmester” 2018. I sin vindertale nævnte Thomas Pedersen at greens specielt om lørdagen havde været i topklasse – nok i den bedste stand i løbet af sæsonen. Han takkede endvidere sine medspillere og specielt Kristian Jakobsen for en tæt fight og nævnte i den forbindelse at der faktisk også blev spillet god golf indimellem. Der lød også en stor tak til spillerne omkring eliteholdet og holdets sponsor Nortec.

Igen i år havde vi fået lavet en juniorrække og tre unge drenge dystede om mesterskabet – det var alle deres første klubmesterskab og lur mig om de unge drenge ikke kunne mærke lidt ekstra adrenalin i kroppen – klubmester i juniorrækken blev Alexander Lund-Brøchner. Lad dette samtidig være en opfordring til at skulle der sidde nogle unge mennesker med en nysgerrig næse efter golf og kunne de drømme om et fremtidigt klubmesterskab, så er det meget velkomne til at kontakte Give Golfklub.

I de øvrige rækker blev følgende klubmestre:
Dame Midage: Yupin Hima
Dame Senior: Jette Hannerup
Dame Veteran: Else Pedersen
Dame Super Veteran: Hanne Mette Hansen
Herre Midage: Jesper Hansen
Herre Senior: Ole Jensen
Herre Veteran: Jørgen Kousgaard
Herre Super Veteran: Villy Vesterlund
Herrerækken og ”over-all klubmester”: Thomas Pedersen
For at gøre klubmesterskabsweekenden en lidt mere ”bred” turnering og for at lokke flere spillere på banen afvikles sideløbende en nettoturnering, hvor spillernes handicap er indregnet i turneringen – her vandt Thomas Pedersen i A-rækken og Leif Skov Jensen i B-rækken.

IMG 2267

IMG 2265

IMG 2271

 

Aktivitetskalender

man d. 22 apr 19:00 -
Medlemsmøde kl. 19.00 i Caféen
ons d. 24 apr 17:00 -
Bestyrelsesmøde
søn d. 05 maj 09:00 -
Forårsturnering
ons d. 22 maj 17:00 -
Bestyrelsmøde
ons d. 19 jun 17:00 -
Bestyrelsmøde

Nyt fra klubben:

Midlertidige lokale regel med lejeforbedring

  • “Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang, ved at placere en bold i et lempelsesområde der: har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted, er på størrelse med længden på et scorekort og er i det generelle område, ikke nærmere hullet." Bolden må renses. Regel 14.2b(2) gælder

 

  • Skader efter traktorspor højre side af Hul 4 og venstre side af hul 7, behandles som AUR, hvorfra lempelse uden straf tillades efter Regel 16.1.

VELKOMMEN www

Kontorets åbningstider

Fra 1. april

Mandag: LUKKET
Tirsdag: kl. 10 - 14
Onsdag: kl. 14 - 19
Torsdag: kl. 10 - 14
Fredag:   kl. 09 - 12
Weekender og helligdage lukket 

Henvendelse kan i øvrigt ske til Mette på mail: info@givegolfklub.dk eller i åbningstiden på telefon 7573 9401

Støt vores sponsorer - de støtter Give Golfklub

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Pagaard El  GiveService  MiddelfartSparekasse
 Schouw 002  Kældervin 2022  Klub Profil Give24  danbolig2023 2
 GiveVinduespolering  Vandel Undervognscenter  Give El  expert
 Danske Stenhuggerier  dsted Tømmer  PandoraKitchen  Nortec tilpasset
 Bildeko.dk tilpasset  Partner Revision  JM Malerfirma  EMR
       
Nortec tilpasset GiveIT VestjyskBank oksnacks
 dancake  Handelsbanken  Bjarne Madsen  FlemmingThisgaard
 NORLYS 23  HTH  FaryLochan tilpasset  LarsVegas.png
 GiveElementer  PK Auto  HK Olie  Mila
 AT biler  RealMæglerne2023  JB logo web  FirstStopHerning23