Farvel til en tør vandhasard

Dagene er talte for den fejlslagne vandhasard på 7. hul, som aldrig rigtig kom til at leve op til navnet "vandhasard". Istedet etableres der nu en græssænkning, samt en ny greenbunker.

I foråret 2013 introduceredes en ny vandhasard foran 7. green, som et forsøg på at skabe en spektakulær forhindring på det korte par 5-hul. Desværre viste det sig i løbet af sommeren, at det dybe hul ikke som ønsket fyldte sig med vand, men efter gode råd blev det besluttet at se tiden an og vurdere, om et vådt vinterhalvår ville ændre på situationen.

Her i foråret kunne vi endegyldigt konstatere, at det aldrig ville blive en succes med den nye sø, og i samråd med banearkitekt Henrik Jakobsen er skitserne derfor blevet lavet til en ny og mindre dramatisk forhindring, hvor området ændres til en blød lavning med spilbart græs, som afsluttes med en greenbunker foran venstre side af green.

Arbejdet med at omdanne hasarden starter fra morgenstunden mandag den 7. juli og forventes afsluttes i løbet af 3-4 dage, hvorefter området i en periode, mens græsset etablerer sig, vil være afspærret og markeret med blå pæle som Ground under Repair. I dagene mens anlægsarbejdet står på, vil der skulle spilles til en midlertidig green.

Keld Juhl Jensen

Nyt fra klubben:

Midlertidige lokale regel med lejeforbedring

• “Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang, ved at placere en bold i et lempelsesområde der: har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted, er på størrelse med længden på et scorekort og er i det generelle område, ikke nærmere hullet." Bolden må renses. Regel 14.2b(2) gælder

VELKOMMEN www

Kontorets åbningstider

Fra 1. april

Mandag: LUKKET
Tirsdag: kl. 10 - 14
Onsdag: kl. 14 - 19
Torsdag: kl. 10 - 14
Fredag:   kl. 09 - 12