Skovning af træer på banen

Efter sidste års skovning af en del af den gamle plantage for at give lys og luft til en række greens, er anden etape i fældningen af den gamle plantage på banen nu igangsat.

De gamle rødgranner er med årene blevet meget sårbare overfor de tilbagevendende efterårsstorme, så for at undgå yderligere stormfald med efterfølgende besværlige oprydningsarbejder er det besluttet, at også de resterende områder vil blive fældet, inden stormene vælter flere træer.

Skovningen vil i den kommende periode omfatte de arealerne mellem 13. tee og 14. fairway, mellem 2. green og 16. tee, samt til venstre for 6. tee. Arbejdet foregår i samarbejde med Skovdyrkerne, som også hjælper klubben med at afsætte træet.

Der vil fortsat være områder på banen, hvor gammel plantage bør fældes for at give luft til nyt, eksempelvis omkring 3. fairway og 18. tee. Her vil arbejdet ikke kunne ske med maskiner og vil derfor blive foretaget løbende af klubben selv. Det samme gælder udtynding af andre beplantninger på banen.

Som det allerede nu kan opleves på områderne, som sidste år blev ryddet for gamle rødgranner, arbejder naturen på højtryk for at erstatte det fældede med en mere naturlig vækst af både løv- og nåletræer, som i løbet af nogle år vil give en større variation i træer og buske på banen.

Keld Juhl Jensen

tir d. 05 jul 07:00 - 20:00
Prikning af greens
ons d. 06 jul 17:00 - 21:00
fre d. 08 jul 09:00 - 15:00
Besøg af Vejle Idrætshøjskole
man d. 25 jul 07:00 - 19:52
tir d. 26 jul 07:00 - 19:52
ons d. 27 jul 07:00 - 19:52
tor d. 28 jul 07:00 - 19:52
fre d. 29 jul 07:00 - 19:52
ons d. 03 aug 17:00 - 21:00
ons d. 03 aug 17:00 - 21:00

Bane Information:

Prikning af greens

Tirsdag den 5. juli prikker vi greens. Da dette arbejde tager lang tid, så kan vi ikke bare køre til side for jer spillere og derfor kan der komme huller, hvor I som spillere enten må springe hullet over eller have stor tålmodighed.

Så vær opmærksom på greenkeeperne, når I spiller tirsdag den 5. juli og hav tålmodighed. Det tager ca. 30 min. at lufte en green, så det er meget tidskrævende, men nødvendigt for græssets sundhed og styrke.

Hilsen greenkeeperne

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg