1. Danmarksturneringsrunde i den kommende weekend

Klubbens elitehold tager hul på 1. Danmarksturneringsrunde i weekenden den 6. og 7. maj.

Lørdag spiller 3. div. hjemme mod Esbjerg. Holdet består af Lars Bremer, Brian Rasmussen, Brian Kvist, Thomas Pedersen, Nikolas Pagaard, Kristian Jakobsen og Christian Erthmann. Sidstnævnte er en ny spiller som er skiftet fra Kolding. Vi håber at mange af klubbens medlemmer vil komme ud og klappe lidt på lørdag - vejret skulle i hvert fald blive godt :-)

Træner Lars Bremer og holdleder Stephen Bihl udtaler i fællesskab: "vi har store forventninger til sæsonen og vi arbejder på at være med i den bedste halvdel af puljen - det kunne være interessant at skulle spille med om oprykningspladserne" Give er ud over Esbjerg i pulje med Varde og Skærbæk Mølle. Søndag den 7. maj drager vi til Skærbæk Mølle og spiller.

Kvalholdet sidder over om lørdagen, da deres modstander ikke kunne stille hold den dag - turneringskampen er flyttet til lørdag den 27. maj. Søndag spiller Kvalholdet udekamp mod Hjarbæk Fjord og holdet består af; Steffen Jepsen, Rene Lundsgaard Kristensen, Andreas Hansen, Vaughan Hansen, Damian Karaman, Søren Jakobsen og Aleksander Caspersen.

"Også kvalholdet har en fornuftig chance for at klare sig godt, da holdet de senere år har udviklet sig markant så det bliver spændende af følge" siger Lars Bremer.

Selve sæsonstarten har jo være lidt mærket at det knap så venlige golfvejr, men en opstarts weekend i begyndelsen af april, samt flere ugentlige træninger har gjort at holdet ny synes klar til kamp og spillerne glæder sig til at komme "på græs" for alvor og få lidt kriller i maven.

tir d. 05 jul 07:00 - 20:00
Prikning af greens
ons d. 06 jul 17:00 - 21:00
fre d. 08 jul 09:00 - 15:00
Besøg af Vejle Idrætshøjskole
man d. 25 jul 07:00 - 19:52
tir d. 26 jul 07:00 - 19:52
ons d. 27 jul 07:00 - 19:52
tor d. 28 jul 07:00 - 19:52
fre d. 29 jul 07:00 - 19:52
ons d. 03 aug 17:00 - 21:00
ons d. 03 aug 17:00 - 21:00

Bane Information:

Prikning af greens

Tirsdag den 5. juli prikker vi greens. Da dette arbejde tager lang tid, så kan vi ikke bare køre til side for jer spillere og derfor kan der komme huller, hvor I som spillere enten må springe hullet over eller have stor tålmodighed.

Så vær opmærksom på greenkeeperne, når I spiller tirsdag den 5. juli og hav tålmodighed. Det tager ca. 30 min. at lufte en green, så det er meget tidskrævende, men nødvendigt for græssets sundhed og styrke.

Hilsen greenkeeperne

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg