Give Golfklub fyldte 22 år d. 22. maj

Fredag d. 22. maj var det 22 år siden, at Give Golfklubs bane blev åbnet. Det lidt skæve jubilæum markeres ikke officielt, men bestyrelsen vil gerne benytte anledningen til at forære medlemmerne en fødselsdagsgave.

Klubbens fuldtidsmedlemmer kan uden beregning bestille en gratis træningslektion ved træner Lars Bremer, hvilket forhåbentligt vil være til gavn for både medlemmerne og vores bane, som med et par pletvis skaldede greens for øjeblikket kæmper med at tage sig ud fra sin allersmukkeste side.

Den gratis træningslektion er et tilbud til alle fuldtidsmedlemmer, som ikke i forvejen modtager fri træning gennem deres deltagelse i begynder-, junior- eller eliteafdelingerne. Den gratis træningslektion bestilles som normalt via Golfbox, hvor man under menuen Lektioner kan reservere en "Gratislektion".

Fødselsdagsgaven kan benyttes resten af sæsonen 2015, og vi håber i bestyrelsen, at mange vil gøre brug af muligheden for at få rettet lidt på golfsvinget.

Keld Juhl Jensen

man d. 06 jun 09:00 - 14:00
Pinseturnering

Bane Information:

Fra mandag den 28. marts, spilles med lejeforbedring:

“Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang, ved at placere en bold i et lempelsesområde der: har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted, er på størrelse med, længden på et scorekort og er i det generelle område, ikke nærmere hullet." Bolden må renses.

Regel 14.2b(2) gælder

I det generelle område behandles områder med skade, forårsaget af fugle, som areal under reparation, hvorfra der er mulighed for lempelse uden straf efter Regel 16.1b.

Men gene eksisterer ikke, hvis skaden kun er til gene for spillerens stance.

Straf for at spille en bold fra et forkert sted i strid med lokalregel:
Generel straf efter Regel 14.7a.

I tilfælde af rimfrost,  skal der spilles til vintergreen med øjeblikkelig virkning.

Der åbnes for handicapregulering fra den 1. april.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg