Udvalgene i Give Golfklub


Handicapudvalg

Handicapudvalgets opgave er at kontrollere og registrere de indleverede scorekort fra klubbens medlemmer og derefter regulere den enkeltes handicap i henhold til de europæiske regler. (EGA) Registreringen sker via golfbox direkte i DGU medlemsbase, hvilket betyder at vi uanset hvor vi spiller i Danmark kan spille til det korrekte handicap.

Begynderudvalg

Begynderudvalget er til at give nye medlemmer og prøvemedlemmer en god start på golfen. Begynderudvalgets medlemmer sørger for at du altid har nogen at spille med, de sørger for begynderturneringer og de tager sig af regelundervisningen. Læs mere på siderne.

Turneringsudvalg

Arrangerer og afvikler klubbens turneringer. (ca 20 om året)

Juniorudvalg

Tager sig af klubbens juniorer og sørger for at de ikke kun bliver gode golfspillere men også tager del i et fornuftigt fritidstilbud med gode værdier, oplevelser og fællesskab.

Eliteudvalg

Tager hånd om de bedste af klubbens spillere så også vi udover at være en god klub også kan præstere resultater på det sportslige område i konkurrence med andre klubber.

Baneudvalg

Baneudvalget sikrer at de spillemæssige rammer, banerne, øvefaciliteterne m.v. er i top og tilgodeser alle klubbens medlemmer.

Baneservice

Baneservice har bl.a. til opgave at kontrollere spilleres rettigheder på banen. Der er jo offentligt adgang til Give Golfklubs bane men det kræver et gyldigt DGU-kort (Dansk Golf Union) at spille på den, ligesom spillere fra andre klubber skal betale greenfee for at spille.

Husudvalg

Husudvalget sørger for at rammerne i klubhuset er i orden

Rekruteringsudvalg

Rekrutteringsudvalgets opgave er at øge fokus på tilstrømningen af nye medlemmer - det være sig både helt nye golfspillere og golfspillere fra andre klubber.

Sponsorudvalg

Sponsorudvalget tager sig af kontakten med klubbens sponsorer.

Klubudvalg

Klubudvalgets opgave er at inddrage "klubber i klubben" til at gøre integration af nye medlemmer i Give Golfklub endnu bedre, så vi øger fastholdelsen af medlemmer, herunder at tage initiativ til nye tiltag, arrangementer eller andet som er med til at udbygge det gode sociale liv i klubben.