Klubmesterskaberne 2014

 Der blev afviklet Klubmesterskaber i Give Golfklub i weekenden 30. - 31. august.

 Den største turneringsweekend i Give Golfklub er altid den weekend, hvor klubmesterskaberne bliver afgjort - og i år var vejeret lidt blandet dog var der på finaledagen søndag overvejende godt vejr med solskin og en lille regnbyge da de sidste spillere kom ind.

De tilmeldte spillere var alle medlemmer af Give Golfklub, og var opdelt i 9 rækker efter alder og køn – og spillede fra scratch (dvs. uden handicap).

Der var således deltagere i Herre Veteran-rækken på 80 år og den yngste deltagere i herre junior-rækken på bare 10 år.

Det vil altid være klubbens absolut bedste spillere, der bliver klubmestre, da der ikke gives den normale ”kompensation” for den enkeltes spillehandicap.  Det er ganske enkelt den spiller, der kommer banen rundt i færrest antal slag, der bliver klubmester i den enkelte række.

Der var tilmeldt i alt 70 spillere, der alle spillede to runder på den særdeles velplejede bane i Give Golfklub (og tak til green-keeperne for det) – dog spillede Herrer og Herre Junior tre runder (to lørdag og én søndag).

Der var således golf på programmet i Give Golfklub lige fra kl. 8.00 lørdag morgen til søndag aften kl. 16.00, hvor den endelige præmieoverrækkelse var slut.

Klubmesterskaberne forløb stort set uden problemer, og de nødvendige afklaringer af regler blev ordnet i mindelighed - i golf er man nemlig selv sin egen dommer!

Den første runde i klubmesterskaberne om lørdagen indgik - udover i klubmesterskabet - i en sideløbende stablefordturnering, hvor der blev uddelt ikke mindre end 14 præmier til de 7 bedste i to lige store rækker.

 

De to bedste i hver række i denne stableford-turnering blev:

A-række:     1.   Brian Kvist          36 points.

                   2.   Jens Bahnsen      36 points.

B-række:     1.   Erik Jensen          36 points.          

                   2.   Brian Jensen       34 points.

Præmierne for at komme nærmest hullet på de fem par-3 huller blev uddelt til:

Hul 3:        Stephen Bihl            596 cm.

Hul 6:        Ove Holm Hansen     169 cm.

Hul 9:        Regnar Laursen        312 cm.

Hul 13:      Lis Svejgaard             98 cm.

Hul 17:     Ole Lindegaard            94 cm.

Klubmester ”all-over” blev Brian Rasmussen med 234 slag

Brian er således ”klubbens bedste spiller” – og får sit navn indgraveret i den flotte pokal, der har sin faste plads i klubhuset.

 Se Klubmesterne i de enkelte rækker: HER

Turnerings artikler

Powered by mod LCA